1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. GALERII! Armastusega valitud punane kleit!
GALERII! Armastusega valitud punane kleit!

GALERII! Armastusega valitud punane kleit!

armastusega valitud punane kleit PEAPILTMeie elus on liiga vähe värve, selles olen ma alati veendunud olnud. Õnneks on moemaailm hakanud üha enam pakkuma värvidemängu värvitute toonide vahele. Üheks kindlaks valikuks on punane värv, mis lausa õhkab armastust. Punane toob energiat ning annab jõudu ka kõige igavamasse päeva. Punase jõud paneb särama nii naise, kui ka mehe silmad.

Punane on olnud läbi ajaloo kasutusel juba 15 000 aastat. See toon on olnud loodusest leitavate koostisosade poolest kättesaadav, kuid tõestanud enda mõjukat staatust ka värviskaalal.

Punane on tähendanud alati armastust, kuninglikkust ja kirge. Just see, et punane on psühholoogiliselt erutav ja jõuline värv on see põhjuseks, et punane ei kao moest kunagi. Samas on punane väga nõudlik toon ning ei lase kunagi tagasihoidlikuks jääda, praegune hooaeg nõuab punast energiat igal meie eluhetkel, olgu selleks siis argipäev või pidulik õhtu.

Punase eri varjundid

Tõsisema ning mõtisklevama õhustiku loob külmatooniline punane, mis sobib väljapeetud klassikalise stiili juurde ning mida võib efektselt kombineerida ka musta ja valgega.

Oranžpunast tunnetatakse kõige erootilisema värvina, see raskendab keskendumist ja soodustab uitmõtete tekkimist.

Rahuliku ja sümpaatsena tunnetatakse summutatud tumepunast, mis pakub ideaalse võimaluse piduliku ja väärika atmosfääri loomiseks.

Teadlased on väitnud, et punane mõjub toonust andvalt ka kogu organismile. Kui tunned, et oled energiast tühi ning väsinud, soovitatakse kanda just punast.

Vältida tuleks seda aga pingelistel perioodidel ja siis, kui soovid läbi viia raskeid läbirääkimisi.

Argipäevases rõivastuses on sobiv välimusse särtsu ja energiat lisada, kandes punaseid aksessuaare – kingi, salli, kotti.

Ning kui tahad Talle mõju avaldada, vali samuti punane.

VAATA GALERIID KAUNIMATEST PUNASTEST RÕIVASTEST!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews