1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Galerii! Tartus avati Perit Muuga moeshow’ga Võlumaa ilusalong
Galerii! Tartus avati Perit Muuga moeshow’ga Võlumaa ilusalong

Galerii! Tartus avati Perit Muuga moeshow’ga Võlumaa ilusalong

Võlumaa ilusalongi naispere
Fotod: Glänel Tirrand

Oktoobrikuu teine esmaspäev sai ametlikuks verstapostiks, mil Tartu kesklinnas „avati“ Võlumaa ilusalong. Miks jutumärkides, siis seda põhjusel et salong on avatud olnud juba 21 aastat, kuid nüüd koliti uuele aadressile.

Avamisüritust väisasid nii salongi kliendid, koostööpartnerid kui ka moe- ja ilumaailma esindajad. Saabunuid tervitas Perit Muuga Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale pühendatud vanadest eestlastest inspireeritud „Iidsete laante maa“ moekollektsioon. Põneva vahepalana sai ürituse käigus lasta endale meisterda päris enda isiklikku šampooni, mille ühe komponendi sai iga külaline endale ise välja valida.

Keskel Võlumaa kosmeetik ja meikar Laura Aidla Perit Muuga modellidega

Salongi perenaine Marika Liik märkis, et uuel aadressil on ruumikujunduses kasutatud peamiselt valgeid toone. Rõhk on hubasusel, lihtsusel, kuid samas elegantsil, mis loob võluva buduaariliku ja romantilise interjööri. „Kui kunagi avasime uksed klientide jaoks Soola tänavas, siis lähtus meie sisekujundus praktilisusest, ei olnud millegagi liialdatud, kõik oli minimalistlik. Uuel aadressil Aleksandri tänavas on kõik vastupidine eelmisele – usun, et see koht leiab kiiresti tee kõikide meie praeguste ja uute sõprade südamesse,“ rääkis avamisüritusel salongi juhataja.

Salongi omanik Marika Liik

Võlumaa ilusalong teeb koostööd mitmete maaletoojatega, kes tuntud kaubamärke nagu Alfaparf, Davines, Sothys ja Barba Italianat Eestisse toovad. Võlumaa ilusalong on avatud viiel päeval nädalas, teisipäevast laupäevani.

VAATA GALERIID!
Fotod: Glänel Tirrand

Head Uudised GoodNews