1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. GALERII! Ženja Fokin näitas Kristiine keskuses sügismoodi
GALERII! Ženja Fokin näitas Kristiine keskuses sügismoodi

GALERII! Ženja Fokin näitas Kristiine keskuses sügismoodi

Reedel sügishõngulist moedemonstratsiooni juhtis ning stiliseeris trendilooja Ženja Fokin. Etenduse kõrvale jagas Fokin kasulikke nippe, mida käimasoleval sügisel järgida. Üllatuslike detailidena paistsid lavalaualt silma flamingosussid ja roosa padi.

Traditsioonilistest sügisvärvidest nagu pruun, veinipunane, beež ja oranž inspireerituna, sobitas Ženja komplektidele ka erksamaid toone nagu tuhmroosa ja särtsakas kollane. Lisaks paistis lavalt silma sügisele omane riiete kihitamine trendikalt lohvakate lõigete ja puhvjopedega. Viimane on eesoleva külmaperioodi kohustuslikuks esemeks garderoobis.

Lisaks julgustab Fokin eksperimenteerima aksessuaaridega. Roosad flamingod ei pea jääma sooja mereranda meenutama, vaid võib sügisel kanda hoopis sussidena. Helkurvõtmehoidjatega võib lisaks käekotile katsetada hoopis prilliraamidel.

Moest ei ole veel nii pea kadumas ka stiilsed vöökotid, kuid Ženja julgustab ka trendikalt keskkonnasõbralik olema ning taaskasutama riidest kotte. Materjalide poolelt domineerib sügisel kindlalt soe puuvill.

Reede jooksul näidati keskuse külastajatele kahte moeetendust, mis koosnesid 10 erinevast rõivakomplektist. Fokin stiliseeris modellide outfitid kokku Kristiine keskuses olevate moepoodide ABC, Shu, Aldo ja Apranga, Deichmann, Denim Dream, Ecco, Ideaal Kosmeetika, Eesti Juveel, Kanela, Kuusalong Lillepood, Monton/Mosaic, S’NOB, Eesti Juveel, Orsay valiku põhjal.

VAATA GALERIID!
Fotod: Raul Mee

Head Uudised GoodNews