1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. GOODNEWS ÕNNITLEB! Täna kaheaastaseks saanud WoW Studio on ilumaailmas kanda kinnitanud
GOODNEWS ÕNNITLEB! Täna kaheaastaseks saanud WoW Studio on ilumaailmas kanda kinnitanud

GOODNEWS ÕNNITLEB! Täna kaheaastaseks saanud WoW Studio on ilumaailmas kanda kinnitanud

Kristina-Toome.jpgWoW Studiol on põhjust rõõmustada ja pidutseda, sest selja taha jäävad kaks aastat alustamist, arenemist ja tänasesse jõudmist. Selle ajaga on stuudio suutnud ilumaailmas kanda kinnitada, suurem areng ja väljakutsed aga ootavad ees. Kõigest räägib lähemalt WoW Studio omanik Kristina Toome.

Kuidas on need kaks aastat ilusalongi juhtides teid ennast arendanud või muutnud?

Selle ajaga olen ma kindlasti tohutu arengu läbi teinud, esmalt tehnikuna ja koolitajana, lisaks saanud teadmised, kuidas majandada ja kuidas salongi juhatada. Alustades olin ma ikka väga roheline ja ei teadnud sellisel ametikohal olemisest mitte midagi.

Kui suur osa naisi peab üldse vajalikuks külastada ilusalongi või on hoopis kodused alternatiivid saanud populaarsemaks?

Pigem on ikka salongi külastamine muutunud üha populaarsemaks. Ma ise ka aastaid tagasi üritasin kõigega koduselt hakkama saada, aga nüüd ise selle sees olles olen aru saanud, mis vahe on ikka professionaalsel tööl ja vahenditel ning kodustel vahenditel.

Kas WoW Studiol on plaanis ka mõned sünnipäevaüllatused enda klientidele?

Sünnipäeva puhul alustame me uudse live-programmiga, kus vastame klientide küsimustele erinevate iluteenuste kohta.

Milliseid iluvaldkonna protseduure on teie juures võimalik võtta?

Meie salongis on juuksurid, küünetehnikud, ripsmetehnikud, kulmutehnikud, massöör, kosmeetik ja jumestaja, samuti erinevad koolitused.

Milliseid uusi suundi on plaanis enda klientidele järgnevatel aastatel pakkuda?

Uue teenusena on lisandunud ripsme-botox ja lamineerimine. Pikas plaanis tegeleme pigem olemasolevate teenuste arendamisega ja ise järjest paremaks saamisega.

Rohkem infot WoW Studio kohta leiab SIIT!

wow-studio.jpg

Head Uudised GoodNews