1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. HINDA JA HOIA ILU! Iluspetsialist Kadri-Triin Truija soovitab hinnata ja hoida ilu
HINDA JA HOIA ILU! Iluspetsialist Kadri-Triin Truija soovitab hinnata ja hoida ilu

HINDA JA HOIA ILU! Iluspetsialist Kadri-Triin Truija soovitab hinnata ja hoida ilu

Kadri-Triin Truija
Kadri-Triin Truija

Ilusalong on koht, mis edukaks eksisteerimiseks peaks naistele olema kui teine kodu. Thaya Shop&Salon on ühendanud endas kaupluse ja ilusalongi, kus daam võib kindel olla, et väljudes on ta veelgi kaunim. Kõigest täpsemalt räägib selle paradiisliku nurgakese juhataja Kadri-Triin Truija.

Te olete teinud huvitaval viisil salongi, et pole päris salong ja pole päris pood — kuidas selline mõte tuli?

Mul on olnud  au see kontseptsioon üle võtta ning edasi arendada. Thaya  Shop&Salon on tegutsenud juba pea kuus aastat. Meie ettevõte soovib klientidele pakkuda  sajaprotsendilist tuge nii kodu- kui salongihooldustega.

See tundub olevat mugav idee, kui saad vajalikud tooted ära osta ja kohe kiiresti ennast kenaks ka teha lasta. Kui levinud see Eestis on?

Taolisi salonge on, kuid Thaya Shop&Salon erineb laia tootevaliku ja hoolikalt valitud brändide poolest, mida me kasutame ka oma töös.

Mille järgi on teie valik tehtud, milliseid brände ja miks te eelistate?

Valiku oleme teinud, lähtudes brändide enda suundadest, Guinot, Mary Cohr’ ja Kerastase on brändid, mis hoiavad professionaalset joont. Guinot ja Mary Cohr’ on farmatseudiliselt toodetud ning on müügil vaid kosmeetikasalongides. Kuna meie oleme pood-salong ja meie müüja-konsuldandid koolitatud, võime me neid tooteid ka klientidele kaasa müüa. Ja isegi kui klient sooviks põhjalikumat analüüsi oma näonaha kohta, saame Thayas kliendile pakkuda kosmetoloogi juurde konsultatsiooniaega.

Juuksehooldusbrändidest on kõnekaim Kerastase, mis on eksklusiivbränd, luues ise patenteeritud toimeaineid. Kerastase teeb tihedat koostööd juuksurite ja konsultantidega, et pakkuda parimat kvaliteeti lõpptarbijale. Kerastase tootevalik on lai ja siin tuleb vastavalt soovidele kokku panna kodune hooldussüsteem.

Uusimatest juuksehooldusbrändidest võime esile tuua Gold Professional Haircare’t, mis on pärit Taanist ja mis sobib suurepäraselt eestlase juuksetüübiga ning tänu oma puhtale koostisele sobib suurepäraselt kogu perele kasutamiseks.

Thaya - Golf - Foto - Kalev Lilleorg4

Ženja Fokin tutvustas koos Kadri-Triin Truijaga uut juuksehooldusbrändi esitluspeol

Thaya - Golf - Foto - Kalev Lilleorg5

Te toetate siis seda mõtteviisi, et kui oma keha jaoks tooteid soetada, siis peaks teadma, kuidas neid õieti kasutada ja spetsialistilt võiks nõu juurde küsida? Või pole seda vaja?

Praegu on turul palju häid profitooteid, kuid kui me ei tea, kuidas neid õigesti kasutada, siis ükskõik kui hea valitud toode ka ei oleks, vale kasutuse korral me soovitud tulemust ei saa. Loevad tegelikult väikesed asjad ja tehnilised nõksud. Eks inimesed tea, et juuksuri tehtud soeng püsib alati kauem. Thaya Shop&Salon on korraldanud erinevaid iluõhtuid, et tuua meie poes müüdavate brändide esindajaid ja koolitajaid otse tarbijani ehk siis meie püsikliendini.

Aga hea spetsialisti nõu kulub alati marjaks ära.

Kas te kasutate salongis samu tooteid, mida ise müüte?

Jah, kasutame küll! Me usume brändidesse, millega töötame ja soovitame neid koduhoolduseks klientidele, et hoida salongihooldustest saadud tulemust.

Siit edasi teenuste juurde, mida te lisaks toodete müügile pakute, kellega võib siin kohtuda?

Thaya Shop&Salonis võib tõesti peale klassikaliste hoolduste nautida veel kehahooldusi ja massaaže. Soovime olla oma klientide jaoks kui professionaalse ilukodu, kus võib end korrastada nind lõõgastuda. Uue hooldusena on meil sees ripsmetehooldus “ Yumi-Lash”, mis on eelkõige kasulik neile, kes soovivad turgutada peale ripsmepikenduste kandmist oma naturaalset ilu. Hetkel teeb ametlikult seda protseduuri 3 spetsialisti Eestis, üks nendest meie salongis. Meie juuksurid pakuvad võimalust oma juukseid taastada läbi erinevate juustehoolduste, seega kuivad juuksed ei ole vaid ära lõikamiseks! Lisaks sellele ei pea maniküür olema tüütu protseduur, sest meil on võimalik seda nautida spaversioonis.

Mis on spaamaniküür ja -pediküür?

Kujutage ette, et tulete salongi spamaniküüri, te olete võtnud enda jaoks aega pooleteiseks tunniks. Soovi korral pakutakse teile pokaal vahuveini nautimiseks protseduuri kõrvale. Teie küüntele antakse vorm, käsi kooritakse, maskitatakse ja seejärel masseeritakse kuni küünarnukini. Kaubanduses töötavad inimesed, alates kassapidast müügijuhtide ja direktoriteni — kõigil on käte korrasolek hädavajalik ja spamaniküür ajal võid sa lõõgastuda ning nautida oma tavapärast protseduuri veelgi enam.

Foto: Kalev Lilleorg

Sama kehtib meil spapediküüri puhul. Kõik protseduurid on mõeldud neile, kes hindavad oma aega ja kes oskavad igat hetke nautida.

Mida te kõikidest protseduuridest kõige rohkem nii-öelda omal nahal naudite?

Mina olen nautleja. Ma oskan maniküüri teha, aga mulle meeldib, kui seda teeb keegi teine mulle. Iga salongi protseduur on hetk endale ja ma arvan, et olen ise Thaya spetsialistide kõige suurem fänn. Näohoolduse juures meeldib mulle see, kuidas meie Guinot`kosmeetik teeb maski ajal õlavöötme või käte massaaži, et mind ei jäeta hetkekski üksi. Kerastase juuksehoolduse spetsiaalsed peanaha massaažid on lihtsalt võrratud. Üks uusimaid kehahoolduse protseduure on meil Cinq Mondes, ( pr. “viis maailma” )poolt — kus on kombineeritud kehakoorimine, laavakivimassaaž selja ja ristluu piirkonnas ning millele järgneb  üle keha  massaaž “lomi-lomi” tehnika näol. Teinekord armastan seda kehahooldust hommikuseks päeva alustuseks võtta.

Rohkem infot Thaya Shop&Saloni kohta leiab SIIT!

Thaya - Golf - Foto - Kalev Lilleorg2

Head Uudised GoodNews