1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Holly & Whyte kevad-suvi 2014
Holly & Whyte kevad-suvi 2014

Holly & Whyte kevad-suvi 2014

Holly & Whyte kevad-suvi 2014Lindexi kollektsioon Holly & Whyte on jätkuvalt väga populaarne, kevadkollektsioonis leidubki moodsat klassikat, millel ei puudu Holly & Whyte’i isikupära. Selle kevade uudis on see, et paljud  kollektsiooni rõivad on valmistatud säästlikust puuvillast.

“Me oleme leidnud oma kliendi, ja meie klient on leidnud meid!” ütleb Lindexi disainidirektor Nina Starck. “Kollektsiooni kuuluvad igipopulaarsed klassikalised riideesemed, nagu mereväesinised  bleiserid, triibulised trikootopid, naiselikud 50-ndate stiilis kleidid ja chino-püksid. Sel kevadel on uuenenud meie materjalikasutus – paljud riideesemed on valmistatud säästlikest kangastest.”

Lindex ostab praegu aastas peaaegu 9 miljonit rõivast, mis on valmistatud säästlikest materjalidest, st mitte ainult mahepuuvillast, vaid ka muudest väiksema keskkonnamõjuga materjalidest, nagu ringlussevõetud polüester, polüamiid, puuvill ja vill, ning Tencel®. Need rõivad on tähistatud erisildiga “Säästlik valik” nii kauplustes kui ka veebilehel www.lindex.com.

Eesmärgiks on  pakkuda tulevikus üha rohkem riideid, mis on valmistatud väiksema keskkonnamõjuga materjalidest, nagu LXM, Lindexi uusim meestepesu kollektsioon mahepuuvillast. Samuti on mahepuuvillast valmistatud enamik Lindexi noorimatele klientidele pakutava “New Born” kollektsiooni toodetest. Ka paljud naiste ja laste põhirõivad kannavad silti “Säästlik valik”.

Holly & Whyte’i kevadkollektsiooni iseloomustab kirev värvigamma, millesse kuulub palju säravaid toone, nagu oranž, fuksia ja neoonroosa, aga ka klassikaline mereväesinine, beež ja khaki. Ka mustrite valik on kirju: leidub nii triibulisi kui ka täpilisi mustreid, aga ka julgemaid suuri lillemotiive ja lõbusaid kalakujundeid. “Selle kollektsiooni riideid on lihtne kohandada, tänavu kevadel on põhirõhk taljel ja püksisäärtel.  Kõrge taljeosaga püksid, millesse on trikootopp sisse lükatud, või kolmveerandpüksid ilusate säärekaunistustega,” kirjeldab Nina Starck.

Head Uudised GoodNews