Avaleht Ilu-uudised Homse Tallinn Fashion Week`i avab Marin Sild!
Homse Tallinn Fashion Week`i avab Marin Sild!

Homse Tallinn Fashion Week`i avab Marin Sild!

Homse moenädala avapaugu teeb Marin Sild oma pöörase kollektsiooniga.

Marin Sild on vabakutseline fotograaf ning disainer. Ta toob inimesteni alati oma kollektsioonidega hullumeelsed uued ideed ja lahendused. Ta on ERKI Moeshow võitja oma kollektsiooniga “Kuu heledam pool”.

Marin Sild on öelnud oma kollektsiooni kohta: “Täiskuu äratas mind, aga ma olin pooleldi veel unes. Tundsin, et ma pean kusagile kiirustama. Ma ei tunnetanud oma keha, aga jalad muudkui kandsid mind kaugemale ja kaugemale.

Kuulsin hundi ulgu kesk öist vaikimist. Ma kõndisin teadmata kuhu läbi pimeda metsatuka, seisatan. Äkitselt tundsin justkui keegi hingas mulle kuklasse, pöörasin ehmatades ringi ning minu ees seisis kuuvalgel imekaunis mees.

Tema seljatagant märkasin kauguses tumedaid varje kui hundikarja. Nende silmad kiirgasid nagu virvatulukesed, justkui kutsuksid mind kaasa. Äkitselt ärkasin ja see polnudki uni, nad olid tõesti seal… Ma taipasin et olen üks nende seast…”

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Kommentaarid