1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Iga tõelise küünehullu MUST HAVE
Iga tõelise küünehullu MUST HAVE

Iga tõelise küünehullu MUST HAVE

Kui oled tüdinenud tavalisest läikega lakist ning ei talu enam absoluutselt ühtegi glamuurselt säravat glitterlakki, siis ehk on aeg asuda kasutama uut ja ülimalt võimast Wild&Mild Matte küünelakki. Kollektsioonist leiad 14 erinevat värvitooni – nii täiesti pööraseid neoontoone, kui lausa kahtlaselt rahulikke beeže. Loomulikult ei puudu ka klassikalised toonid – must, valge, punane!

Kui nüüd mõelda mõne küünelaki peale, siis enamike inimeste mõte kaldub kohe ilusa läikiva tooni poole. Mõnikord aga lihtsalt on vajadus millegi erilisema, võimsama ja hullumeelsema järele. Wild&Mild Matte küünelakk on uus, põnev ning hoopis isemoodi. Kannad lihtsalt endale sobivas värvitoonis laki peale ning kuivades muutub lakk täiesti matiks. Ei mingit läiget, ei mingit eraldi pealislakki ega mitte mingit blingi! Lihtsalt matt!

Tegelikult ei keela keegi ka mõtlemast veidikene väljaspool kasti… Proovi ka kombineerida läikivat ja matti tooni! Klassikalise Prantsuse maniküüri saad muuta Wild&Mild Matte küünelakkidega uuenduslikuks ning kindlasti pilkupüüdvaks. Toimi näiteks nii: kata küüs täies ulatuses Wild&Mild Matte lakiga ning peale kuivamist värvi küüneots läbipaistva pealislakiga lihtsalt ära. Nii saadki oma küüntele hoopis isemoodi väljanägemise!

Lisainfo: www.careria.ee

Head Uudised GoodNews