1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. ILUETTEVÕTJA KOMMENTAARID I Kätlin Rohilaid-Aljaste: eriolukord soosis iluprotseduuride tegemist kodus
ILUETTEVÕTJA KOMMENTAARID I Kätlin Rohilaid-Aljaste: eriolukord soosis iluprotseduuride tegemist kodus

ILUETTEVÕTJA KOMMENTAARID I Kätlin Rohilaid-Aljaste: eriolukord soosis iluprotseduuride tegemist kodus

10 aastat iluvaldkonnas töötanud Kätlin Rohilaid-Aljaste ettevõte toob maale ilutooteid Itaaliast, Prantsusmaalt, Inglismaalt, Poolast ja Hispaaniast. Ta on kogenud meigikunstnik ja stilist ning meigi-, müügi- ja teeninduskoolitaja.

Pärast eriolukorda on iluteenused taas hinnas

Kätlini sõnul tahavad inimesed pärast eriolukorda jälle nautida iluteenuseid. “Iluteenused pole ainult välise ilu jaoks, need muudavad ka sisemist rahulolu,” selgitab ta, et inimene tahab ikka endale ja teistele meeldida. Tema sõnul annab end ilusana tundmine inimesele õnnetunde. “Kui oleme iseendaga rahul ja õnnelikud, siis särame,” räägib ta. Kindlasti ei tasuks ilusalongide külastamist ka karta, sest teenindajad kasutavad kaitsevahendeid ning puhastavad töövahendeid senisest veelgi hoolikamalt. Haigena tööd ei tehta ning haigetele teenuseid ei osutata.

Iluprotseduure saab teha ka kodus

Kätlin Rohilaid-Aljaste sõnab, et eriolukord muutis inimesed iseseisvamaks – rohkem hakati ise kulmusid ja juukseid värvima, seda on näha selle pealt, et kauplustes tõusis juukse- ja kulmuvärvide müük.

Kodus soovitab ta kasutada igapäevaselt näole ning kehale iluõli, niisutada juukseotsi jojoobi-, mandli-, makadaamia-, viinamarjaseemne- või argaaniaõliga. Näole on hea kasutada ka näomaski ning kindlasti ei tohiks unustada korralikku iluund.

Joanna Koovit Head sõnad on inimese hingele tõeline palsam. Uudiseid on igasuguseid, aga head on just need, mis panevad silma särama, annavad lootust ning kannavad sind julgelt edasi – teades, et headus on päriselt maailmas olemas!
Hea sõna muudab maailma.