1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Intervjuu nimeka Vene spetsialisti Anna Zabolotnajaga! Maailmas kogub populaarsust permanentne põskede toonimine
Intervjuu nimeka Vene spetsialisti Anna Zabolotnajaga! Maailmas kogub populaarsust permanentne põskede toonimine

Intervjuu nimeka Vene spetsialisti Anna Zabolotnajaga! Maailmas kogub populaarsust permanentne põskede toonimine

Anna Zabolotnaja
Anna Zabolotnaja

Aprillis Tallinnas toimuval ilutrende tutvustaval rahvusvahelisel konverentsil “International PMU & Microblading Conference, Training & Championship” on üheks esinejaks nimekas Vene püsimeigi asjatundja ja ilulooja Anna Zabolotnaja, kes räägib alljärgnevalt sellest, mida kujutab endast Dolce Blush ehk permanentne põskede toonimine.

Dolce Blush ehk permanentne põskede toonimine on hetkel vähepopulaarne ja sellest on väga kahju, sest ükski jumestus ei ole terviklik ilma korraliku põseruužita. Kellel see sobib ja kellele te seda protseduuri soovitate?

Tõesti, kahjuks on permanentne põskede toonimine hetkel vähe populaarne, kuigi tegemist on väga kasuliku protseduuriga. See on äärmiselt vajalik jumestuse lõplikuks viimistluseks, et tulemus jääks kliendile terviklik. Ükski jumestus ei saa olla lõplik ilma põsesarnade rõhutamise ja värske näojumeta. See sobib kõikidele naistele ja oma olemuselt on väga hea peeling ehk koorimine, mis uuendab rakke ja on nahale kasulik. Nagu ka muud püsimeigi protseduurid, kogub ka põskede permanentne jumestus iga aastaga aina rohke populaarsust ja on alati nõutud nii meeste kui naiste poolt.

Mis on Dolce Blush oma olemuselt ja milliseid eeliseid annab põskede permanentne jumestus?

Põskede permanentne meik on protseduur, mille abil saab korrigeerida näoovaali ning toonida konkreetseid näoosi heledamaks või tumedamaks. See protseduur on asendamatu just talvisel perioodil, kui nahk on kahvatu ja omab hallikat tooni. Tänu sellele protseduurile ei pea naised raiskama võrratu välimuse nimel igapäevaselt aega peegli ees. Samuti aitab see protseduur stimuleerida nahka, uuendada rakke ja parandab põskede nahatooni. Seega saab seda soovitada ka kui värskendavat protseduuri nii naistele kui meestele.

Kas antud protseduur nõuab erilist ettevalmistust?

Mitte mingisugust spetsiaalset ettevalmistust põskede permanentne make-up ei vaja, välja arvatud see, et nahk ei tohi olla põletikuline. Kõige tähtsam on protseduurijärgne õige hoolitsus naha eest.

Aprillis saab Teid näha esinemas Tallinnas rahvusvahelisel konverentsil “International PMU & Microblading Conference, Training & Championship.” Kas see on Teie esimene küllakäik Eestisse?

Olen külastanud seda linna mitmeid kordi ja nendest päevadest on mulle jäänud vaid head mälestused. Tallinn on väga ilus linn, väga maitsva köögiga ja ma külastan seda suurima heameelega uuesti.

T&M Ilusalong koostöös ilusalongiga Studio Glamour toovad aprillis Eestisse suurima rahvusvahelise püsimeigi ja Microbladingu seminari ja võistluse. Tegu on esimese sellelaadse seminariga Eestis, osa võtma ja teadmisi jagama saabub mitmeid tuntud tipptegijaid.

Seminar on mõeldud kõigile, kes soovivad oma oskusi täiendada, silmaringi laiendada ja saada teadmisi püsimeigi ameti köögipoolelt — ehk just see seminar annabki tõuke südamelähedase ameti valikuks. Seminari kestvuseks on kolm tegusat päeva millele paneb punkti osavõtjate ühine gala. Seminaril tutvustatakse värskemaid püsimeigi tehnikaid ja tuleviku suundi.

Seminari toimub aadressil: Technopolis Ülemiste, Lõõtsa 6, II korrusel, Helsinki seminariruum.

Lisainfo seminari kohta on leitav SIIT!