1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Ivo Nikkolo on loonud luksusliku peokollektsiooni “Individuality”
Ivo Nikkolo on loonud luksusliku peokollektsiooni “Individuality”

Ivo Nikkolo on loonud luksusliku peokollektsiooni “Individuality”

IvoNikkolo_IndividualityIvo Nikkolo põhikollektsiooni rikastab novembris midagi erilist – pimenevatest põhjamaa öödest ja jahedatest ududest inspireeritud luksuslik peokollektsioon Individuality, mis toob Ivo Nikkolo tavapäraselt range ja väljapeetud stiili kõrvale müstilist naiselikkust, rohkelt voogavat siidi ja salapära.

Limiteeritud Individuality kollektsioon koosneb vaid kuuest osast – neljast kleidist, pluusist ja seelikust, mis kõik sobituvad hästi ka brändi põhikollektsiooni elementidega, võimaldades mugavat kombineerimist. Minimalistlikud lõiked, väljapeetult elegantne joon ja hästi läbi mõeldud detailid võimaldavad kujundada kandjal just oma isikupära väljendava terviku.

„Kleitide ja seelikute üldmulje oleme hoidnud kuninglikult väljapeetud ja minimalistlikuna. Ivo Nikkolo kandja teab täpselt, kuidas anda tervikule see oma isikupära rõhutav viimane lihv – kas hoolikalt valitud ehete, aksessuaaride või hoopis nende puudumisega,“ sõnas kollektsiooni looja ja Ivo Nikkolo peadisainer Eve Hanson.

Kollektsiooni värvigamma mängib põhjamaiste taeva-toonidega, tuues küütlevale kangale karge talvepäeva kuningliku jaheduse, udulooridesse mähkunud metsade hallikassinise pehmuse, sügisõhtu sügava koobaltsinise ning lõppematult musta põhjamaa öö, mille tumedas taevas kumavad tähtedena puhtad valged pärlid.

Head Uudised GoodNews