1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Kõiksugused neoontoonid, lopsakad lillemustrid, pilkupüüdvad huuled ja küüned toovad Sind esile kui STOP märki – peatu ja imetle mind!
Kõiksugused neoontoonid, lopsakad lillemustrid, pilkupüüdvad huuled ja küüned toovad Sind esile kui STOP märki – peatu ja imetle mind!

Kõiksugused neoontoonid, lopsakad lillemustrid, pilkupüüdvad huuled ja küüned toovad Sind esile kui STOP märki – peatu ja imetle mind!

Hetkel, mil kevade hõngu juba tunda võib, on õige aeg hakata rääkima taas värvidest. On ju kevad see, mis toob värvid meie ellu ja ümbrus ärkab taas, tärkavad lilled, nägudele ilmub sooja päikese paistel lai naeratus.

Keskendudes naistele, moele ja meie igapäevaelule on aastaaegade muutlikkus Eesti kliimas suureks faktoriks. On ju tuntud tõsiasi, et oma riietuse ja väljanägemise valime vastavalt vajadusele, olgu selleks siis töö, kodu või vaba aeg ning samuti vastavalt tujudele või ilmale, mis meid igapäevaselt mõjutavad.

Sel 2013 aastal võib suure rõõmuga kõikidele värvide armastajatele kuulutada, et erksad toonid on moes! Kõiksugu neoontoonid, lopsakad lillemustrid, pilku püüdvad huuled ja küüned toovad Sind esile kui STOP märki – peatu ja imetle mind!

Meie poodidesse on ilmunud suur valik värvilisi tooteid rõivastest, jalatsitest ja muid ilutooteid. 21. sajand pakub meile tohutul hulgal erinevaid võimalusi ning konservatiivsus on hakanud hääbuma – inimesed julgevad end aina enam väljendada nii värvides, tekstuurides kui stiililt.

Enam ei ole vaja tööle ilmuda mustas kostüümis ja valge triiksärgiga, vali poest moodsam lilleline kostüümseelik ja naudi värvisära! Laupäeva õhtul välja minnes võid julgelt jalga panna erksad kingad, ning näppu võtta toreda kärtsu kotikese. Ja ära unusta detaile. Detailid loevad, värvid sinu küüntel loevad.

Värvid toovad Sind esile, ära karda end näidata – oled jumalanna! Oled värvijumalanna.

Soovime Sulle kaunist kevade algust,

Sinu Wild&MILD

Lisainfo: http://wildandmildnails.blogspot.com/

Head Uudised GoodNews