1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Kulmude uskumatu jõud
Kulmude uskumatu jõud

Kulmude uskumatu jõud

Tugev kulmukaar on moepildis tagasi ning kõigi huulil on küsimus, kuidas lisada oma kulmudele lopsakust. Juba mitu hooaega järjest on maailma jumestuskunstnikud tõstnud esile täidlaste ja veidi metsikute kulmude ilu. Paksemad kulmud aitavad raamida nägu ning võivad sinu välimuselt lausa aastaid maha võtta, sest neid seostatakse nooruslikkusega.

Meie võime sulle kinnitada, et isegi kui sind pole õnnistatud mahukate kulmudega, on sul võimalus need endale paari jumestustriki ja hooldusvõtte abil võluda.

Ilusa kulmukaare saamise nipid

Anname sulle paar nippi, kuidas saavutada hoolitsetud, lopsakad ja naturaalsed kulmud.

1. Kulmude ettevalmistus ja kitkumine

Alustuseks kammi kulme mööda nende kuju veidi ülespoole. Nii saad teada kulmu loomuliku kasvukoha ja kontrollid kulmukarvade pikkust. Kui karvad on liiga pikad või laines, võid neid veidi maniküürikääridega lühemaks lõigata, et vorm oleks konkreetsem. Ole seda tehes äärmiselt ettevaatlik!
Pintsettidega eemalda ainult need karvad, mis asuvad kulmu loomulikust vormist eemal. Kitku kulmukarvu alati üks karv korraga ning kindlasi karvakasvu suunas! Võid kitkuda nii kulmu alt kui pealt, kuid hoia end seda tehes pigem tagasi, sest uus trend nõuab maksimaalset tihedust. Samuti pea meeles, et uue trendi puhul kasutatakse kitkumist selleks, et kulme naturaalselt vormida. Kulmude peenemaks kitkumine unusta ära, see on minevik!

2. Kulmude vormimine pliiatsi või lauvärviga

Kõige laialt levinum viis kulmude vormi viimistlemiseks ja võimalike tühimike täitmiseks on kulmupliiats, millega saab teha kulmude vahele õrnu karvu imiteerivaid tõmbeid. Ära unusta kuldset reeglit: mida vähem, seda parem!

Tavaliselt tuleb kulmupliiatsi tooni valmisel võta arvesse juuste toon. Kui sul on heledamad juuksed, siis vali hallikaspruun pliiats, kui tumedamad, siis pigem tumepruun. Soovitame proovida sarja Make Up For Ever kulmupliiatseid. Kõige lihtsam on aga valida HD Brows must pliiats – see sobib kõikide juuksevärvide puhul, blondist brünetini, kuna matkib karva loomulikku paksust ja värvust. Ainult punapead võiksid valida hoopiski HD Brows pruuni pliiatsi.

Kui tunned hirmu liiga konkreetsete kulmupliiatsite ees, siis on heaks lahenduseks ka õrn matt lauvärv või spetsiaalsed kulmuvärvid. Nendega saad eriti loomuliku ja maheda tulemuse. Kui oled blond, siis kasuta värvi, mis on kaks tooni tumedam su loomulikust kulmutoonist. Kui oled brünett, siis aga tooni, mis veidi heledam su loomulikust kulmutoonist. Kanna lauvärvi kaldes pintsliga karvajuurtele, et täita lünki ja lisada defineeritust. Hästi toimivadkulmuvärvid sarjast Jane Iredale ja spetsiaalsedkulmukomplektid sarjast HD Brows.

3. Kulmude viimistlus vahaga

Kui oled kulmupliiatsi või lauvärviga väikeste lünkade täitmise ning vormi andmise lõpetanud, siis viimistle kulmud läbipaistva kulmugeeliga. Geel fikseerib karvakesed ning annab kulmukaarele läiget. Proovi näiteks sarja Make Up For Ever või sarja HD Brows läbipaistvat kulmugeeli.

Mõned kaubamärgid pakuvad lisaks läbipaistvatele vahadele ja geelidele ka toonivaid kulmugeele, mis annavad kulmudele lisavärvi ning fikseerivad nende kauni kuju. Multifunktsionaalsed toonivad tooted säästavad aega, sest nendes on ühendatud pliiatsi või kulmuvärvi ning läbipaistva geeli toime. Proovi näiteks kolme erineva värvivalikuga kulmugeeli Jane Iredale Pure Brow Gel, mis muudab kulmud siledamaks ning tervemaks.

Kauni vormiga kulmud on hinnas ka Hollywoodi staaride seas

   

Kulmud, mida vältida!

Suure ja laia kujuga kulmud on moes, aga see ei tähenda tumeda pliiatsiga ebaloomulikult suuremaks joonistatud kulmukaari. Kindlasti oled kasvõi värsketel moefotodel näinud dramaatilisi raskepärase ja konkreetse joonega kulme, mis ei püüagi näida pehmed ja loomulikud. Selline ekstravagantsus pole aga kindlasti kõigi jaoks.

  

Soovituslikud tooted (vajuta pildile, et saada täpsem info toote kohta):

 

  

Kulmude taastamine

Pole vaja muretseda, kui sul on ülekitkutud kulmud. Appi tulevad professionaalid ning kasvu soodustavad superseerumid!
Kui sa pole kindel, kuidas oma loomuliku kulmuvormi ilu esile tõsta või oled kogemata oma kulmud ära rikkunud, siis soovitame abi otsida professionaalidelt. Hästi koolitatud iluprofid oskavad nõu anda ka väga õnnetute kulmu-look’ide puhul.

Kindlasti peaksid olema profi valimisel ettevaatlik, mitte kõik pole nii osavad kui nad väidavad. Uuri sõbrannade või tuttavate soovitusi, kelle kulmukuju sulle meeldib. Kindlasti vaata ka kulmutehniku enda kulmu kuju – suure tõenäosusega saad just samas stiilis kulmud ka endale. Ebameeldivate üllatuste vältimiseks aruta tehnikuga läbi võimalikud variandid ja lepi soovitud tulemuses kokku juba enne protseduuri algust. Kulmukasvu tsükkel on 4 kuud. Loomuliku kulmukaare tagasi kasvatamiseks võib aga kuluda veel rohkem aega.

Kulmude tagasikasvatamisel ja ka tiheduse saavutamiseks võta appi uudsed kulmuseerumid, mille puhul võid saavutada 60 päeva jooksul isegi 75% tihedamad kulmud. Kõik seerumid pole muidugi võrdselt tõhusad. Proovida võiksid näiteks sarja HD Brows kulmuseerumit.

Kulmud korrastab Glow Make-up Studio tiim

Kulmude korrastamiseks on spetsialistide jaoks välja töötatud ohtralt erinevaid programme, mis kasutavad erinevaid meetodeid. Meil on hea meel teatada, et 2012. aasta lõpus läbisid nii Lana kui Ksenia edukalt ühe Inglismaa populaarseima ja nõutuima kulmude korrigeerimise stuudio HD Brows koolituse. Glow Make-up Studio on nüüdsest ametlik HD Brows salong-esindus Eestis, Lätis ja ka Leedus!

Põneva HD Brows protseduuri käigus kasutatakse kulmukuju korrigeerimisel ja muutmisel nii juba tuttavaid pintsette kui ka vaha ja niiti. Lisaks ka hoolega valitud vahendeid, mis aitavad kulmudel näida täidlasemad ja konkreetsemad.

High Definition kulmud

Termin high definition ehk kõrge definitsioon on kindlasti tuttav tehnikamaailmast. Jumestuses tähendab see seda, et kulmud näevad ideaalsed välja ka kõige lähima fotovõttega.

HD kulmuhoolduse austajad on paljud jumestuskunstnikud. Protsess koosneb mitmest sammust ning lõplik eesmärk on ideaalne ning kaasaegne kulmukaar. Mainitud sammude hulka kuuluvad värvimine, karvade eemaldus vaha, niitide ja pintsettidega, aga ka lõppviimistlus kosmeetiliste vahenditega. Loomulikult pole tegemist võluprotseduuriga, mis suudaks muuta niitpeened kulmud korraga lopsakateks ja täidlasteks. Aga järgides kindlaid soovitusi ja taastamisprotsessi, on võimalik kulmude kuju ja seisundit siiski nähtavalt parandada.
Alates veebruarist pakub Glow Make-up stuudio kõikidele huvilistele HD kulmude elamust. Aja broneerimiseks ja täpsema info saamiseks HD Brows protseduuri kohta, vajuta lingile.

Täiuslikud kulmud kõigile!

Kulmude kujundamise oskus on tähtis mitte ainult kosmeetikutele, vaid ka jumestajatele. Uuest aastast oleme täiustanud Glow Make-up Studio meigikooli õppekava uue kulmude korrigeerimise kursuse lisamisega. Koolitus “Täiuslikud kulmud” annab põhjalikud teoreetilised teadmised ja praktilised oskused, et saaksid pakkuda oma klientidele kõrgel tasemel teenust, mis hõlmab kulmude vormi loomist, nende loomuliku kuju säilitamist ning hoolitsetud välimuse tagamist.

Kursuse maht on 16 akadeemilist tundi. Registreeri end koolitusele, et saaksid tänapäeva ilumaailmas väga nõutud oskused. Täpsema info koolituse kohta leiad siit.

Allikas: Glowmakeup.ee

Head Uudised GoodNews