1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Liigutavad lood! Rahvusvaheline koolitus toob Tallinnasse iluloojad, kes on muutnud naiste elusid
Liigutavad lood! Rahvusvaheline koolitus toob Tallinnasse iluloojad, kes on muutnud naiste elusid

Liigutavad lood! Rahvusvaheline koolitus toob Tallinnasse iluloojad, kes on muutnud naiste elusid

Nina Naukkarinen
Nina Naukkarinen

6.-8. aprillil toimub Tallinnas, Ülemiste Technopolises tänaseid ilutrende tutvustav rahvusvaheline koolitus “International PMU & Microblading Conference, Training & Championship”, kuhu on oodata paljusid ülemaailmselt tuntud iluloojaid. Selle korraldab T&M Ilusalong koostöös ilusalongiga Studio Glamour ja tegu on esimese suurima rahvusvahelise püsimeigi ja Microbladingu seminari ja võistlusega, kus tutvustatakse värskemaid püsimeigi tehnikaid ja tuleviku suundi. Seminar on mõeldud kõigile, kes soovivad oma oskusi täiendada, silmaringi laiendada ja saada teadmisi püsimeigi ameti köögipoolelt. Ürituse kestvuseks on kolm tegusat päeva, millele paneb punkti osavõtjate ühine gala.

Koolituse teeb eriti nauditavaks ja vajalikuks see, et Tallinnasse saabub mitmeid tuntud tipptegijaid, kes elu jooksul oma tööga aidanud paljusid naisi väga raskete haiguste järel, tõstes oma loominguga nende enesekindlust. Sellisteks iluloojateks on Jurgita Jasiunaite Itaaliast, Alberto M. Fuderanan Filipiinidelt, Moshe Alul Iisraelist, Andrea Calubini Itaaliast, Nina Naukkarinen Soomest, Marje Altrov Eestist, Anna Zabolotnaya Venemaalt ja teised. Nende meenutused annavad tunnistust sellest, millist tänuväärt tööd nad teevad.

Alberto Fuderanan
Alberto Fuderanan

“Kui pean välja tooma kõige südantsoojendavama tagasiside, siis on see lugu naisest, kellel oli alopeetsia ehk juuste kadu. Tegime talle püsimeigiga uued kulmud ja kui ta peale seda peeglisse vaatas, ütles ta, et see on üle väga pika aja hetk, kui ta taaskord näeb oma nägu tervikuna,” muljetab Nina Naukkarinen.

Ka Andrea Calubini jutustab naisest, kellelt tema haigus oli võtnud juuksed, kulmud ja ripsmed. “Ta oli väga kurb, aga ma olin kindel, et suudan teda tema mures aidata. Tegin kulmud selliselt, et tulemus jääks võimalikult täidlasem ning tegin ka hajutust, et saavutada täielik katvus. Ta oli tulemusega nii rahul, et ei suutnud oma õnne uskuda. Hiljem olen saanud temalt sõnumeid, kui tänulik ja õnnelik ta on, ning et olen talle enesekindluse tagasi kinkinud,” seletab Itaalia ilulooja.

Andrea Calubini
Andrea Calubini

Moshe Alul on Iisraelist pärit laia silmaringiga mees, kes on rinnavähi järel teinud taas kauniks naiste rindu ning loonud püsimeigi juusteefekti, mis näeb välja nagu loomulik juuste väljakasv. Filipiinlane Alberto Fuderanan aga tuleb eestlastele tutvustama kulmude karvtehnikat ja uudset ombre tehnikat. “Üks tagasiside, mis tõesti sulatas mu südame, oli see, kui klient ütles, et minu töö on tema jaoks elumuutev. See teeb mind tõeliselt õnnelikuks, kui näen, kuidas saan muuta teiste inimeste elu,” lausub ta. Nende oma ala proffidega on kõigil võimalik tutvuda juba aprilli teisel nädalavahetusel reedest laupäevani Tallinnas aadressil Technopolis Ülemiste, Lõõtsa 6, II korrusel, Helsinki seminariruum.

Moshe Alul
Moshe Alul

Lisainfo seminari kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews