1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Lindex tähistab kirjaniku ja kunstniku Tove Janssoni sünniaastapäeva unikaalse kollektsiooniga Moomin
Lindex tähistab kirjaniku ja kunstniku Tove Janssoni sünniaastapäeva unikaalse kollektsiooniga Moomin

Lindex tähistab kirjaniku ja kunstniku Tove Janssoni sünniaastapäeva unikaalse kollektsiooniga Moomin

Lindex logoKäesoleval aastal on kirjaniku ja kunstniku Tove Janssoni 100. sünniaastapäev. Sel puhul annab Lindex välja unikaalse kollektsiooni Moomin, mille müügihinnast läheb 10% UNICEFi toetamiseks nende töös laste õppimisvõimaluste ja kirjaoskuse edendamisel maailma eri paigus.

“Tänu põnevale koostööle teiste organisatsioonide ja disaineritega saab Lindex anda oma panuse meie ümber olevate inimeste elutingimuste parandamisse. Mul on eriti hea tunne, et tähelepanu keskmes on lapsed, kuna neil on suur osa meie igapäevaelus. Seda nii eraelus kui töös, ” ütleb Ingvar Larsson, Lindexi disaini- ja ostujuht. Lindex on muumitrollide motiive oma kujunduses ka varem kasutanud, kuid sel aastal lõi Lindex unikaalse kollektsiooni, mis sisaldab mitmeid uusi trükimustreid ja tooteid.

“Olen töötanud uute materjalide ja omaduste kallal. Seda võib näha näiteks melanži (kahetooniline kangas) struktuuris. Samuti olen rõivastele andnud selge ja ajatu värvilahenduse, nii et tekib soov neid rõivaid osta ja pikka aega kasutada. Kollektsiooni keskmes on hall melanž ning valkjas ja roosa melanž. Saate kasutada rõivaid nii eraldi kui neid omavahel sobitades”, ütles Linda Sturesson, Lindexi disainer.

Rõivastele ilmuvad paljud populaarsed Muumioru tegelased, kes kohtuvad erilisel juubelikangal, mis on disainitud spetsiaalselt Tove Janssoni 100. sünniaastapäevaks. Lindexil on ka oma järjehoidja-illustratsioon, mis kordub mõnel rõivaesemel.

Enamik kollektsioonist on valmistatud mahekangast. Kollektsioonis on 15 eset beebidele ja väikelastele, kes kannavad suurust kuni 122. Neid müüakse alates aasta 6. nädalast kõigis Lindexi kauplustes ja veebilehel lindex.com

Lindex on Euroopa üks juhtivaid moekette enam kui 470 kauplusega 16 riigis. Meie põhimõte on pakkuda inspireerivat ja taskukohast moodi. Lindexi tootevalikus on moeteadlikele naistele rida moekontseptsioone naisterõivaste, lasterõivaste ja pesuesemete osas. Lindex kuulub Soomes registreeritud Stockmanni gruppi. Lisateavet saab veebilehelt www.lindex.com

Head Uudised GoodNews