1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Meestele tänasest kättesaadav trendikas briti bränd Blue Inc London
Meestele tänasest kättesaadav trendikas briti bränd Blue Inc London

Meestele tänasest kättesaadav trendikas briti bränd Blue Inc London

Foto: Blue Inc Eesti

Tänasest avab uksed Tallinnas esimene briti meestemoe brändi Blue Inc London esinduspood. Üle maailma enam kui 230 kauplusega esindatud populaarne kaubamärk jõuab sel sügisel Baltikumi ning esimene kaubamärgi pood Eestis avatakse täna Rocca al Mare keskuses. Reedel toimub keskuses ka meeleolukas avamispidu – oodatud on nii mehed kui naised.

„Ma ei ole suur shoppaja ega armasta palju mööda poode ringi käia, hea kui saab lihtsamalt – siit poest saab minu arvates kogu kraami kohe kätte,“ ütles endine Betwettersi laulja ja tänane Grindi korraldaja Joosep Järvesaar.

Blue Inc London pood teeb uksed lahti juba täna, kuid tõeline avamispidu toimub homme, ehk reede õhtul. Juba alates kella 18:30st hakkavad plaate keerutama Grind ürituste sarjast ning Raadio2 eetrist tuttavad DJ-d K-SEIN ja JOZELS, suurem pidu saab aga alguse kell 19:00, mil mikrofoni haarab Joosep Järvesaar – kahe tunni jooksul saab näha professionaalset tänavatantsu tantsutrupilt JJ Street Crew, osa võtta noolemängu turniirist, lasta endale disainida unikaalse T-särgi, osaleda mitmetel loosimistel ning nautida head muusikat.

Rohkem kui saja-aastase ajalooga moe-ettevõte A Levy & Son Ltd lõi kaubamärgi Blue Inc London 1997. aastal ning see saavutas kiirelt suure populaarsuse – tänaseks on avatud üle maailma sadu Blue Inc London poode, mis pakuvad mugavaid, trendikaid ning sõbraliku hinnatasemega riideid ja jalanõusid. Baltikumis kaubamärgi esindamise õigused omandas selle aasta maikuus Baltika Grupp, kes plaanib kolme järgneva aasta jooksul avada Baltikumis vähemalt 10 Blue Inc London kaubamärgi poodi.

Head Uudised GoodNews