1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. MUST BE! Huulepulk, mis iga naise pidulikus käekotis peaks olema
MUST BE! Huulepulk, mis iga naise pidulikus käekotis peaks olema

MUST BE! Huulepulk, mis iga naise pidulikus käekotis peaks olema

AvonEes on pidulik sündmus kaunis keskkonnas veel kaunimate inimestega? Pabistad kleidi, kingade, soengu ja jumestuse pärast? See on loomulik!

Hea uudis on see, kui oled naiselike ettevalmistusega varakult alustanud ning kõigega õigeks ajaks valmis jõudnud. Korralik “ettevalmistustöö” tagab elementaarse enesekindluse ning saab südamerahuga pidulikku sündmust nautida.

Mis aga on see kõige olulisem asi, mis igal juhul naise käekotis olema peab, sõltumata sellest, kas ettevalmistused on tehtud või mitte?

Heade uudise portaal uuris Avoni tooteid ja leidis toodete hulgast Luxe Shine Brilliance huulepulga, mis võiks olla iga daami pidulikus käekotis lausa must be!

Avoni luksuslik huulepulk sillerdava läikega lihtsalt peab iga daami pidulikus käekotis olema – tegemist on mõõdult väikese, kuid välimuselt peene kuldse ümbrisega huulepulgaga, mille sisu on lausa üllatav.

Esiteks mahub huulepulk ka kõige väiksemasse ridiküli, mis teeb tema kaasaskandmise alati võimalikuks. Teiseks mõjub tema kuldne luksuslik ümbris peenelt ning muljetavaldavalt, mistõttu on tema käekotist välja võtmine omaette meeldiv tegevus. Kolmandaks sisaldavad Luxe Shine Brilliance huulepulgad valgustpeegeldavaid pärleid, mis kandja huuled tõeliselt lummavaks muudavad. Huulepulga kerge, siidine ning pehme koostis paitab meeli, muutes huuled kütkestavalt kauniks.

Briljantset huulepulka, Luxe Shine Brilliance Spotlight Coralil tema valgustpeegeldavate pärlitega peab GoodNews toimetus üheks viimase aasta parimaks leiuks huulepulkade seas.

Avon2

Head Uudised GoodNews