1. Avaleht
  2. Huvitavat
  3. Naiste ilunipid üle maailma!
Naiste ilunipid üle maailma!

Naiste ilunipid üle maailma!

Naised terves maaailmas on tegelikult justkui ühesugused – me soovime olla ilusad, kaunid ning alati säravad. Tegelikult on aga igas riigis elavatel naistel oma ilunipid ning saladused.

Kreeka: Kreeka naised teevad kehakoorimist rannas. Soovid järgi teha? Määri õli üle terve keha ja masseeri seda kergelt liivaga. Tulemus ületab su ootusi.

Jaapan: jaapanlased valmistavad oma toidu vetikate, riisi ja sojaga. Naised usuvad, et need toidud hoiavad nende naha terve ja ilusana.

Inglismaa: Mida õpetavad inglased? Hoia teekotikesed pärast kasutamist alles. Pane need külmikusse ja kui sa tunned, et su silmad on ärritunud, aseta teekotikesed paariks minutiks silmadele.

Hispaania: sealsed naised kasutavad oliiviõli erinevate näo- ja kehamaskide valmistamiseks. Näiteks enne maniküüri soovitavad nad pista sõrmed oliiviõli ja värske sidrunimahla kaussi, mistõttu küünevallid pehmenevad ja on kergem küüntele kuju anda.

Portugal: kui sa tahad, et su juuksed saavutaks küllastunud pruuni tooni, peaks sa kasutama äädikat. Retsept on lihtne: lisa kolm supilusikatäit äädikat 200 grammile veele ja uhu sellega oma juukseid.

Holland: hollandlased soovitavad pikki jalutuskäike. Värskel õhul on meeldiv mõju nahale ja tervisele.

Ladina-Ameerika: oma juuste toitmiseks kasutavad naised avokaadot, millest valmistatakse erinevaid keha-, juuste- ja näomaske. Lõika avokaado pooleks, eemalda pehme osa ja hõõru see oma juustesse. Peale 1 tunni möödumist loputa juukseid šampooniga ja ära unusta kasutada palsamit.

Argentina: mõnikord asendavad argentiinlannad niisutajad koorega. Vahusta koort seni, kuni see muutub paksuks ja kanna peale nagu mask. Peale 15 minutit eemalda see näolt. Usutakse, et koor puhastab nahka sügavuti ja muudab jume säravaks.

Itaalia: Itaalia naised kasutavad oliiviõli oma ripsmete toitmiseks. Ja samuti usuvad nad, et basiiliku leht valgendab hambaid, kui see on ööseks hammastele pandud.

Poola: oma huulte pehmendamiseks ja nende elastsuse parandamiseks kasuta mett ja kanna seda huultele iga päev.

Millised oleksid Eestis elavate naiste ilunipid?

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews