1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Oksana Tanditi kevadsuvises kollektsioonis on rikkalikult merehõngu ja sportlikku elegantsi
Oksana Tanditi kevadsuvises kollektsioonis on rikkalikult merehõngu ja sportlikku elegantsi

Oksana Tanditi kevadsuvises kollektsioonis on rikkalikult merehõngu ja sportlikku elegantsi

OksanaTandit_STD07. mail tuleb esitlusele Eesti ühe tippdisaineri Oksana Tanditi autorikollektsioon „Piraat Alvilda“. Merehõngulisest kevadsuvisest kollektsioonist leiab lummavat pitsi, disaineri lemmikut plisseeri, ajatult elegantseid kaherealisi jakke ning ülitrendikaid täpilisi pliiatskleite.

„Kollektsioon on inspireeritud viikingite legendaarsest naiskaptenist ja piraadist Alvildast ning mereteemat leiab sealt rohkesti: valge-sini-punasest moodsast värvigammast ankrumotiividega nööpideni. Kõige paremini iseloomustabki kollektsiooni mõte: naiselikkuses peitub jõud,“ rääkis Oksana Tandit, kelle moedisain on alati ehe näide täiuseni viimistletud kaasaegsest klassikast.

Käsitööna Eestis valminud kollektsiooni ilmestavad Oksana loomingule iseloomulikud selgelt väljajoonistunud siluetid, puhtad värvid ja kvaliteetsed materjalid Euroopa kangatoodete paremikust: täissiid, šifoon, organza, buklee, puuvillane pits ja peen villane krepp. Uus kollektsioon ühendab endas kõrgmoele omase tipptasemel disaini ja viimistluse, olles ühtlasi väga kantav kosmopoliitse eduka naise igapäevaelus.

Kollektsioon_moejoonis_OksanaTandit_PiraatAlvildaKollektsiooni loomisel teeb disainer koostööd Eesti looduskosmeetika brändi Domina Elegansiga. “Domina Elegans kliendiks on naine, kes väärtustab kvaliteeti, on eneseteadlik, naiselik ja hoolib endast,” ütles Domina Elegans looja dr Ruth Oltjer. “Seetõttu tuligi koostöö Oksana Tanditiga meie jaoks igati loogilise jätkuna, see põhineb ühistel väärtustel, innustab ja inspireerib. Eesti turu väiksusest tulenevalt peame me alati otsima võimalusi silma paistmiseks ja oma loomingu tutvustamiseks välismaal ning tegema selle nimel igakülgset koostööd.”

Oksana Tandit on Eesti üks tuntumaid moeloojaid, kelle selgelt äratuntav käekiri ja detailide rõhutamise oskus on lummanud kliente juba üle kümne aasta. Oksana loominguga saab tutvuda tema esindussalongis Tornimäe 5. Domina Elegans on Eesti arstide ja biokeemikute poolt loodud innovatiivne ning luksuslik looduskosmeetika sari naistele. Kollektsiooni esitlusele aitavad kaasa Domina Elegans, United Motors & MINI, Creative Nails Design, Aperol Spritz. Sündmust aitab korraldada Stiilikanal.

Head Uudised GoodNews