1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Parim apteegikosmeetika on õige valik igas olukorras
Parim apteegikosmeetika on õige valik igas olukorras

Parim apteegikosmeetika on õige valik igas olukorras

Kas oled kuulnud, et apteegikosmeetika sobib üksnes nahaprobleemide ravimiseks ning ennetamiseks; et ilma kindla mureta pole mõtet apteeki kosmeetikat otsima minna? Parim apteegikosmeetika on aga palju rohkemat, pakkudes tooteid kosmeetikamaailma igas valdkonnast, alates dekoratiivkosmeetikast kuni näohooldustoodeteni.

Mis on üldse apteegikosmeetika?

Kuigi apteegikosmeetikat müüakse tõesti apteegis, siis see pole ainus tavakosmeetikast eristav faktor. Hoolikalt valitud koostisosad, teaduspõhine lähenemine ning muidugi kvaliteet on need põhjused, miks parim apteegikosmeetika tähelepanu väärib.

Esiteks siis koostisosad. Tavakosmeetikas kasutatakse laialdaselt sünteetilisi lisaaineid, mis hakkavad varem või hiljem probleeme tekitama. Apteegikosmeetikas eelistatakse alternatiiviks looduslikke värvi-, lõhna- ja toimeaineid, mis peavad olema kõrgeima kvaliteediga. Näiteks IDUN Minerals on kosmeetikabränd, mille aluseks on kõrgpuhastatud mineraalid. Nende tootevalikust leiab ka täistaimseid tooteid, mis on eriti rõõmustav info veganite jaoks.

Apteegikosmeetikas eelistatakse alternatiiviks looduslikke värvi-, lõhna- ja toimeaineid, mis peavad olema kõrgeima kvaliteediga.

Erinevad teaduslikud uuringud ja põhjalik dermatoloogiline testimine on viisiks, kuidas saavutatakse toodete ohutus ja tõhusus. Abiks on tippteadlased, nahaarstid, farmatseudid ja teised oma ala professionaalid. Ning see kõik saab kokku tootmisprotsessis, mis vastab ravimitööstusega võrdväärsetele standarditele. Alates iga viimase kui koostisaine valikust, lõpetades valmistoote kontrolliga.

Naturaalne kosmeetika
Foto: Freepik

Ka dekoratiivkosmeetika on parim apteegikosmeetika

Apteegikosmeetikat kasutatakse ka ravimite toime parandamiseks ja raviefekti pikendamiseks, naha toetamiseks ning igapäevases nahahooldusrutiinis. Kui näohooldustooted ja kehahooldustooted leitakse apteegi riiulilt juba väga hästi üles, siis tihtipeale ei teata, et nende samade apteegikosmeetika brändide tootesarjadest võib leida ka kvaliteetse dekoratiivkosmeetika, mida on võimalik tellida Apotheka Beauty e-poest: ripsmetušid, huulepulgad, lauvärvid ja jumestuskreemid on seal kõik olemas.

Apteegikosmeetikat kasutatakse ka ravimite toime parandamiseks ja raviefekti pikendamiseks, naha toetamiseks ning igapäevases nahahooldusrutiinis.

Siinkohal saab jälle vaadata apteegikosmeetika eeliseid. Mõnikord välditakse jumestuskreemi või ripsmetuši kasutamist, sest see mõjub nahale ärritavalt. Ehk oleks lihtsalt aeg võtta kasutusele parim apteegikosmeetika? Tänu oma koostisosadele ja tootmisprotsessile sobib apteegikosmeetika ka allergikutele ning tundliku nahaga inimestele, kes peavad tavalisest kordades rohkem kontrollima, milliseid tooteid nad kasutavad.

Hea sinule ja hea loodusele

Ei saa unustada, et me oleme osa suuremast keskkonnast ja meie valikud mõjutavad kõike ja kõiki meie ümber. Apteegikosmeetika on mitmel põhjusel üks parimaid valikuid meile endile ja ka looduse jaoks üleüldiselt. Apotheka Beauty jaoks on olulisel kohal jätkusuutlikkus ning tähelepanu pööramine keskkonnale igal sammul, nii et nende valikusse jõuavadki vaid brändid, mis on head nii sulle kui loodusele: BioNike ja Babé tooted on head näited.

Kasulik on tutvuda eri brändide pakutavaga, tihtipeale on neil ka tootesarjad, millega keskendutakse naha konkreetsetele vajadustele. Näiteks, kui on vajalik apteegikosmeetika probleemsele nahale. Babé kosmeetika alt leiab kaheksa eri sarja, nende seas Stop AKN, mis on apteegikosmeetika akne probleemiga maadlejatele. Või allergeenivaba koostisega BioNike päikesetoodete sari, sest parim päikesekaitsekreem kulub igaühele ära.

Kokkuvõtlikult võib öelda, et kvaliteetsed lähteained, teaduspõhine taust ning kvaliteetne, ravimitööstuse standarditele vastav tootmisprotsess moodustavad kõik apteegikosmeetika väärtused. Sinu nahale sobiva kosmeetika leidmine ning valimine on esimene samm hoolitsetud  terve naha suunas. Ja parim apteegikosmeetika on selle juures kindlaks abiliseks.

Head Uudised GoodNews