1. Avaleht
  2. Huvitavat
  3. Pulmamaagia! Pulmapidu Valgeranna golfirestoranis pidanud Herte Shober: mujal maailmas on golfiklubides pulmapidude korraldamine üsna levinud
Pulmamaagia! Pulmapidu Valgeranna golfirestoranis pidanud Herte Shober: mujal maailmas on golfiklubides pulmapidude korraldamine üsna levinud

Pulmamaagia! Pulmapidu Valgeranna golfirestoranis pidanud Herte Shober: mujal maailmas on golfiklubides pulmapidude korraldamine üsna levinud

valgeranna-pulm5Viimastel aegadel on kombeks pulmi üsnagi erilistes kohtades pidada. Golfiklubi just väga ekstreemne koht pole, kuid eriline on kindlasti. Sel teemal jagab oma muljeid pruudist abielunaiseks saanud Herte Shober.

Kuidas tekkis idee pidada pulmapidu golfiklubis?

Mujal maailmas on golfiklubides pulmapidude korraldamine üsna levinud, seega see idee meile väga eriline ei tundunudki. Vaatasime Pärnus ja selle lähistel kohti, kus sobiks pidada väike pulm (meil oli 37 inimest). Valgeranna golfiklubi maja ja golfiväljakud on meile tuttav paik, ning mõtlesime, et see koht võiks ilusti sobida.

Kui palju te ise igapäevaelus golfiga kokku puutute?

Paraku ei ole isiklikult üldse golfiga kokku puutunud.

valgeranna-pulm8
Miks valisite südamelähedaseks paigaks just Valgeranna golfiklubi?

Elame Valgeranna lähedal ja valisime siinse golfiklubi seetõttu, et töötajad jätsid väga hea mulje, kuulasid meid ära ja olid nõus meie soovidele vastu tulema. Samuti meeldis meile golfiklubi välimus ning interjöör.

valgeranna-pulm12

Kui palju keerulisem või kergem oli planeerida pulmapidu golfiklubis?

Pole mujal pulmi korraldanud, seega kahjuks ei oska võrrelda, ent kuna Valgeranna golfiklubi inimesed olid väga abivalmid nii ideede kui teostuse koha pealt, ei olnud planeerimine kuigi raske.

valgeranna-pulm13
Milliseid piire seadis korraldamisele asukoht või ümbrus?

Piire asukoht ega ümbrus ei tekitanud, pigem vastupidi. Asukoht oli just boonuseks, kuna Valgerand asub meie kodu lähedal. Nii sai enne pidu mitu korda seal vajalikke asju ajamas käia, ning kusagil mujal pulmapidu pidades ei oleks meil olnud võimalik golfiautoga peole saabuda.

Miks soovitaksite teistele paaridele korraldada pulmapidu just Valgeranna golfiklubis?

Ääretult heade toitude (meile tehti pulmadeks meie soovide järgi erimenüü), väga vahvate inimeste, ning ilusa ümbruse ja peoruumi pärast. Võimalik on teha väga ilusaid pilte ja videokaadreid. Lähedal on rand ja ka linn ei ole kuigi kaugel.

valgeranna-pulm4
Kuidas jäid külalised koha valikuga rahule?

Kõigile meeldis väga nii pakutud vegantoit kui peokoht.

valgeranna-pulm14
Kuidas võtaksite kokku peo Valgerannas ja millised emotsioonid sellest jäid?

Pulma-eelne koostöö Vahur Tamme ja teistega (Gerda, peakokk Kertu ja Eero) oli ülimalt sujuv ning seetõttu oli meil ka imeline pulmapidu. Kõik läks hästi. Pulmapidu Valgerannas oli ääretult tore ning jättis meile väga ilusad mälestused. Oleme väga rahul oma valikuga pidada pulmad just seal. See koht sobis meie seltskonnale nagu valatult.

Kui sel aastal on üks Teie unistustest või plaanidest sõlmida abielu ning soov teha seda tõesti eriliselt, siis imeline Eestimaa loodus ja kaunid Eesti golfiväljakute klubihooned ning restoranid on selleks suurepärased paigad. Muinasjutt ja maagia algab lihtsusest ning loodusest! Armastad loodust? Golfiväljakud ise ja nende ümbrused on valdavalt maalilise loodusega kohad! Armastad elu ennast ja head elukvaliteeti? Golfimaailmas tegutsevad inimesed oskavad head elukvaliteeti hinnata ning sind panna tundma tõesti oodatuna ning erilisena.

Joanna Koovit Head sõnad on inimese hingele tõeline palsam. Uudiseid on igasuguseid, aga head on just need, mis panevad silma särama, annavad lootust ning kannavad sind julgelt edasi – teades, et headus on päriselt maailmas olemas!
Hea sõna muudab maailma.