1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Selle talve magusad leiud kampsunite maailmas!
Selle talve magusad leiud kampsunite maailmas!

Selle talve magusad leiud kampsunite maailmas!

Kampsunid peapilt Mind on alati inspireerinud rõivad, mida saab kanda erineval moel, üheks selliseks on kampsunid. Kampsunite kandmiseks on tõesti kümneid võimalusi, tuleb vaid neid tähele panna.

Kampsunid vanaema kappidest

Teate, kui palju kampsuneid leidub teie vanaema kappides, mis on jälle moodi tulnud. Samuti leiab sealt huvitavat materjali vanade kampsunite näol, mida ära tuunida. Seega ärge kartke vana uueks teha ning taaskasutuse näol ka keskkonnasäästlikkust üles näidata.

Kampsun ja kleit

Kampsun, mis on nii suur, et on kleidi eest, teeb talvel elu mugavaks ja huvitavaks. Kanna suuremat kampsunit kitsaste pükste peal kas vööga või ilma ning võid kindel olla, et terve päev tunned end justkui koduses soojas mugavas ja mõnusas olemises.

Viisakamaks puhuks

kampsunid 8Kampsun sobib imehästi ka viisakamatele üritustele, miksides seda triiksärgiga saad korrektse ning samas huvitava välimuse. Palju annab juurde, kui julged panna värvid omavahel karjuma – mustale kampsunile lisa alla mürksinine triiksärk, roosale alla must triiksärk jne. Lase fantaasial lennata!

Kuidas sulle meeldib kampsuneid kanda? Kui julge kampsuni kandja sa oled? Talv on käes ning viimane aeg on endale soetada mõnusad kampsunid!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews