1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Tallinn Dolls üllatab uute kollektsioonidega
Tallinn Dolls üllatab uute kollektsioonidega

Tallinn Dolls üllatab uute kollektsioonidega

Tallinn Dolls üllatab uute kollektsioonidegaTallinn Dolls tutvustab esmakordselt 22. veebruaril Viru Keskuse disainipäeval Ehe Eesti kaht uut kollektsiooni. Illustraator Anneli Akinde koostööprojektina valminud kleitide kollektsiooni ja keraamik Marion Isabelle Variku loodud sarja “Porcelain Dolls”. “Tallinn Dollsile portselansarja luues sain inspiratsiooni kargest Eesti talvest. Muidugi on mind tiivustanud ka Tallinn Dollsi naiselikud kleidid ja õrna portselani kapriisid,” sõnas uue kollektsiooni autor Marion Isabelle Varik. “Kõik tööd olen eranditult valmistanud algusest lõpuni oma kätega ning lisanud sinna ka paraja annuse silmade sära ja magusaid mõtteid kohvist ja koogist,” lisas Varik.

Tallinn Dolls by Marion Isabelle Varik

Illustraator Anneli Akinde jaoks on moekunst üks tema inspiratsiooniallikatest: “Usun, et kollektsioon võiks korda minna elegantsele, naiselikule naisele, kelles on lisaks ka mängulusti ja julgust.” Anneli Akinde erikollektsiooni Tallinn Dollsile teeb ainulaadseks kunstiteoste kombineerimise võimalus, nööbitavaid pilte saab kleidile kinnitada vastavalt meeleolule ning koguda endale eriilmelisi teoseid väärika kollektsiooni jagu.

Tallinn Dolls by Anneli Akinde

Sel laupäeval tähistab Viru Keskus Eesti Vabariigi aastapäeva traditsioonilise disainipäevaga, kus oma tooteid pakuvad 19 disainerit ja disainimeeskonda: Poeet Design, Andres Labi, Britt Samosoni illustratsioonid, Etnoehe, Vanakaruvalukoda, Eveli Käsitööehted, Rahvusmustrid.ee, Ellu sallid, SUME, Helina Nelis portselan, JOTI KNOT, k00d, Külli-Kerttu Siplane, Lilleliisi mänguasjad, Marilin Sikkal, Marion Isabelle Varik, MTÜ THINK EESTI, Pavel Sidorenko Design, Piret-Eve Kändler, Tallinn Dolls.

Külaliste magusaisu leevendavad Eesti esimene CUPCAKE kohvik ja La Muu jäätisemeistrid. Ürituse muusikalise kujunduse eest hoolitsevad Eesti Popsi diskorid Erkki Tero ja Janek Murd.

Sündmus kestab Viru Keskuse aatriumis 22. veebruaril kella 12.00 kuni 18.00.

Viru Keskus on Eesti kõrgeima külastatavusega ostukeskus, kust leiab lisaks kvaliteetsetele moekaupadele ka Baltimaade suurima raamatupoe ja ilutoodete piirkonna. Linnasüdames paiknev moekeskus on hinnatud meelelahutus – ja kohtumispaik ning mitmekülgne kultuuri – ja moesündmuste toimumiskoht, mis mahutab oma territooriumile üle 100 kaupluse ja teeninduskoha.

Head Uudised GoodNews