1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Tartus avati pop-up kauplus kodumaisele moeloomingule
Tartus avati pop-up kauplus kodumaisele moeloomingule

Tartus avati pop-up kauplus kodumaisele moeloomingule

Dukiboo
Dukiboo

Täna avati Tartu Kaubamaja keskuse III korrusel Moekuulutaja ürituse raames kodumaist moeloomingut pakkuv pop-up kauplus, mis on lahti nädala lõpuni. Müügil on nii lastele kui ka täiskasvanutele loodud rõivad ja aksessuaarid Eesti moemärkide värskeimatest kollektsioonidest.

“Juba neljandat korda avatud pop-up kauplus on tartlaste seas väga oodatud, kuna nii laia kohalike disainerite tootevalikut tavapäraselt Tartust ei leia,” ütles keskuse turundusjuht Piret Kull. “Loodame, et kodumaised disainerid hindavad seda võimalust ja saame seda traditsiooni pikalt jätkata.”

Naistele on müügil moebrändide Liss, Marimo, Iris Janiver, Läheb, Pohjanheimo ja Reet Ausi looming, lisaks saab garderoobi täiendada kvaliteetsete Kadri Kruusi nahast aksessuaaridega, Plum D’Ori ja Darja Popolitova ehetega.

Reet Ausi looming
Reet Ausi looming

Moedisainer Reet Aus saatis Tartusse väärtustava taaskasutuse põhimõttel valmistatud disainrõivaid, mis on rohkelt tähelepanu pälvinud nii kodu- kui ka välismaal. “Soovin, et eestlased pööraksid oma ostuotsustes tähelepanu ka toodete keskkonnasõbralikkusele,” sõnas Reet Aus. “Teadliku tarbimisega teeme head nii endale kui ümbritsevale.”

Pere kõige väiksematele liikmetele on pop-up poes rõivaid ja lisandeid kodumaistelt brändidelt nagu Happy Bows, Dukiboo, Xenia Joost Kids, Ukauka, Amiki, Bibix, Dadamora ning esmakordselt ka Läti tegijad Hebe ja Paade Mode.

Alles möödunud aastal loodud Dadamora pakub kvaliteetseid puuvillaseid rõivaid, mänguasju ja aksessuaare pere pesamunadele. Brändi ühe looja Mariliis Oksaare sõnul on Tartus saadaval Eestis valminud tooted lastele, kelle vanemad hindavad omanäolist disaini ja head kvaliteeti. “Oleme ise väikeste laste vanemad ja seetõttu eelistame nahasõbralikke materjale ja mugavust. Dadamora kõike seda pakubki,” kinnitas Mariliis.

Moekuulutaja pop-up pood on Tartu Kaubamaja keskuse III korrusel avatud 6.-12. oktoobrini E-L 11-19 ja P 11-17.

10. ja 11. oktoobril oodatakse huvilisi Moekuulutaja üritusele – moelavadel esitletakse uue hooaja trende ning mustkunstitrikke teeb parim kodumaine trikimeister Jürgen Veber. Etenduste stiilivõluriteks on stilistid Piret Vapajeva, Kirsi Altjõe ja Britta Laumets. Üritus on kõikidele tasuta.

Head Uudised GoodNews