1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. TEADLIK LAUPÄEV! Täna toimub Ülemiste Keskuses toitumisalane esitlus ja esitletakse mahemoodi
TEADLIK LAUPÄEV! Täna toimub Ülemiste Keskuses toitumisalane esitlus ja esitletakse mahemoodi

TEADLIK LAUPÄEV! Täna toimub Ülemiste Keskuses toitumisalane esitlus ja esitletakse mahemoodi

Sille PoolaTäna leiab aset Eesti mahemoe lipulaeva LAV Organic Lifestyle Ülemiste Keskuse esinduses järjekordne teadlik laupäev, kus esineb Eesti toortoitumise eestvedaja Sille Poola ning lähemalt saab tutvuda LAV Organic Lifestyle kollektsioonidega.

Sille Poola on oma toitumisalaseid teadmisi täiendanud rohkearvulisest teaduslikust kirjandusest, õppinud juurde toitumisteraapiat ning on saanud USA Cornelli ülikoolist taimedel põhineva toitumise instruktori diplomi. Toortoitumise abiga on sajad inimesed seljatanud vähi, tõsised toortoitujad näevad 70 aastaselt välja aastakümneid nooremad ning on energilisemad kui kunagi varem. Toortoitujate nahk on sile ja särav, tervis korras ning meel positiivne ja rõõmus.

Toortoidu A ja O

Toitumisnõustaja, toortoitlase Sille Poola raamat «Toortoidu A ja O» oli ilmudes kohe suuremate raamatupoodide müügiedetabelite tipus. “Eesti inimene on tark ja soovib olla terve ja kaunis. Tervislik toitumine on selle kõige alus ja seetõttu on Sille Poola toitumisalased soovitused alati nõutud ja oodatud. Kui mõtlesime, kes räägiks naistele tervise, ilu ja nooruse saladustest, siis oli Sille Poola ilmselgelt parim valik ning seega valisime just tema oma järjekordse teadliku ürituse peaesinejaks” räägib LAV Organic Lifestyle tegevjuht Kristi Hõrrak.

LAV

Teadlik laupäev LAV Organic Lifestyle esinduses Ülemiste Keskuses toimub 9. juulil, kus Sille Poola esinemised leiavad aset kell 13.00 ja 15.00, kus ta räägib toortoidust, kui igavese nooruse allikast ning räägib ka toortoitumisega seotud suurimatest müütidest. Esinemiste vahepeal on võimalik näha LAV Organic Lifestyle kauneid, mahe materjalidest (kanep, bambus ja mahepuuvill) toodetud kollektsioone, mida sellel nädalavahetusel saab endale lubada kliendipäeva erihindadega kuni -30%, mis kehtivad kogu nädalavahetuse. Ürituse suurtoetajad on sisustuskaubamaja Pier, Ülemiste Keskus ning Bambona mahepuuviljad.

Head Uudised GoodNews