1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. THE BODY SHOP ILUNÄDAL! The Body Shop: tõeline ilu ja hea välimus tuleneb otseselt sisemisest heaolust ja enesetundest
THE BODY SHOP ILUNÄDAL! The Body Shop: tõeline ilu ja hea välimus tuleneb otseselt sisemisest heaolust ja enesetundest

THE BODY SHOP ILUNÄDAL! The Body Shop: tõeline ilu ja hea välimus tuleneb otseselt sisemisest heaolust ja enesetundest

Virgin-MojitoKas teadsid, et kosmeetikabränd The Body Shop kasutab viit põhiväärtust oma igapäevastes tegemistes selleks, et pakkuda vaid parimaid keha-, näo- ja juuksehooldustooteid?

Heade uudiste portaal kuulutab välja The Body Shop tutvustava nädala. Toome lugejateni nädala jooksul iga päev ühe põneva The Body Shop põhiväärtuse ja tooteuudise.

Esimeseks tutvustavaks põhiväärtuseks on: “Armasta end sellisena nagu oled” ja uudissari Virgin Mojito, milles segunevad jäise mündi ja värskelt pressitud laimi aroomid.

Enese armastamine tähendab iseenda usaldamist ja endast lugupidamist. Seetõttu ei ole The Body Shop omaks võtnud ilu stereotüüpe ning sõna “ilu” tähendab brändi jaoks midagi rohkemat kui lihtsalt kena näolapp.

The Body Shop

The Body Shop ei tee ettekirjutusi selle kohta, milline on õige vanus, kaal või välimus, sest kaunis võib olla igas vormis, suuruses ja nahavärvis. The Body Shop usub, et tõeline ilu ja hea välimus tuleneb otseselt sisemisest heaolust ja enesetundest. Seetõttu ei kasutata naiste enesekindlust vähendavaid kujundeid, vaid luuakse tooteid, mis rõhutavad loomulikku ilu ja aitavad väljendada iga isiku unikaalsust.

Suve hooajal võib suvist päikest tervitada maailma ühe värskendava kokteili, mojitoga, aga miks mitte poputada ja hellitada ning tunda end hästi hoopis kehakokteili Virgin Mojitoga?

The Body Shop1

The Body Shop uus Virgin Mojito kehahooldussari on karastavalt värskendav ning aitab jahutava niisutusega naha eest hoolitseda kogu suve. Piparmündi ja laimise kiiksuga uudissarja kuuluvad: nahka jahutav sorbett, kehakoorija ja kehavõi ning loomulikult ka Virgin Mojito parfüüm.

Lähemalt saad Virgin Mojito toodetega tutvuda SIIN!

Minu eriline hetk

THE BODY SHOP HINDAB ERILISI HETKI! Leia suvest ilusat ja tee elu erilisest hetkest pilt!
 
Heade uudiste portaal GoodNews koostöös tuntud kaubamärkidega Avon ja The Body Shop algatasid vahvaima jäädvustuste kampaania “Minu elu eriline hetk”, et suvehullud inimesed võiksid neid hetki teistega jagada ja ilutootjatelt toredaid kingitusi võita. Võta osa ja uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews