1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Tihedad lokid sirgeks
Tihedad lokid sirgeks

Tihedad lokid sirgeks

Kasuta tihedate kiharate silumiseks suuri lokirulle.
© Getty Images

Tuleb tunnistada, et tihedate või krässus lokkide sirgekstriikimine nõuab veidike vaeva. Õigete tehnikate ja toodete kasutamisel saab sinu vaev kindlasti tasutud. Anname sulle teada, kuidas muuta metsikud krässus lokid kõikide sõprade kadestusobjektiks ilma selle käigus liialt vaeva nägemata.

Lisahooldus tihedatele lokkidele

Kräsus juuksed ja tihedad lokid on sageli kuivad. Erinevalt sirgetest juustest absorbeerivad lokid igasugu täiendavaid hooldustooteid ilma protsessi käigus sorakile vajumata. Seega tuleks lokke hooldata spetsiaalsete hooldustoodetega, mis juukseid sirgestavad. Niisugused tooted sisaldavad aktiivseid toimeaineid, mis on abiks kräsu taltsutamisel, sirgestavad lokke ning annavad läiget. Soovitame iga pesukorra järel palsamit kasutada. Juustesse jäetav hooldustoode on hommikuses rutus ideaalne. Kord nädalas tuleks oma lokkis juustele rikkalik mask teha.

Kavalad soengustiilid tihedatele lokkidele

Õiged tööriistad on metsikute lokkide taltsutamisel kohustuslikud. Sobivateks abivahenditeks on ümmargused harjad, millel on suur läbimõõt või suure läbimõõduga kuumutatavad või takjarullid. Võimalik, et lokirullide kasutamine on isegi mugavam. Juustesse jäetav hooldustoode muudab soengu tegemise lihtsamaks. Pärast soenguvahendi kasutamist kasuta juuste kuivatamiseks difuuseriga varustatud fööni. Nüüd tõmba salgud ükshaaval ümmargusele harjale või kasuta lokirulle. Lase juustel enne nende hõreda kammiga kammimist lõplikult kuivada.

Tihedate lokkide kontrollimine

Rahvas räägib, et Brasiilia naised sirgestavad oma juukseid triikrauaga. Meie isegi ei kaalu selle meetodi soovitamist, kuna sellega kaasnevad möödapääsmatult kuumuskahjud. Kaasaegsetel sirgestajatel on keraamilise töötlusega pind, mis annab ühtlast kuumust ning on seega palju juuksesõbralikum kui triikraud. Lisaks veel kaasaegne ioniseerimistehnoloogia ning juuksed on lühikese ajaga sileda ja läikivad. Ära unusta kasutada kuumuse eest kaitsvat vahendit või kräsuvastast palsamit, mis pakub juustele nii vajalikku kaitse kuumuse eest. See on väga oluline, kuna kuumusekahjud peavad olema minimaalsed. Me teame, et armastad oma juukseid ning ei hakka sirgestajat iga päev kasutama, olgu see nii moodne kui tahes.

Allikas: Schwarzkopf

Head Uudised GoodNews