1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. „TIINA“ by Tiina Talumees ootab huvilisi nüüd ka Tallinna Kaubamajas
„TIINA“ by Tiina Talumees ootab huvilisi nüüd ka Tallinna Kaubamajas

„TIINA“ by Tiina Talumees ootab huvilisi nüüd ka Tallinna Kaubamajas

Foto: Mai Grepp

Kargete sügistuulte taustal toome teieni märksa päikselisemad uudised moemaailmast. Nimelt kaunistab alates sellest sügisest Tallinna Kaubamaja Eesti disainerite osakonda teiste seas ka Tiina Talumehe väikeseeria bränd „TIINA“.

„TIINA“ puhul on tegu disaineri enda rõivakogemusel põhineva brändiga, mis koosneb praktilistest ja palju kasutusvõimalust pakkuvatest drapeeritud jerseykleitidest. Tooted valmivad erinevatesse suurunumbritesse ning baseeruvad hetke moetrendidest puudutatud ajatul klassikal. See on rõivabränd, mis ei sea kandjale piire.

Väikeseeria bränd „TIINA“ erineb suuresti Tiina Talumehe luksuslikku ja ainulaadset elamust pakkuvast couture kollektsioonist. Soodsama hinna ning praktilisuse kõrval ei ole aga „TIINA“ kaotanud moedisainerile omast šikki joont ning sobibki seetõttu just aktiivse eluviisiga stiilitundlikule naisele.

Foto: Mai Grepp

Kui tunned, et sinu igapäevane töökeskkond vajab tavapärasest isikupärasemat riietust, on „TIINA“ jersey-kleidid mõeldud just sinule.

„Sügis-talvine kollektsioon on valminud arvestades ennekõike meie põhjamaist kliimat – kasutatud materjalid on naturaalsed, pehmed ja soojad. Tagasihoidlikes sügistoonides kleitidele annavad jõudu ja kontrasti mastaapsed ehted,“ lisab Tiina.

„TIINA“ by Tiina Talumees mahedates toonides sügiskollektsiooni leiad Tallinna Kaubamaja naistemaailmast, V-maja teiselt korruselt. Laiema mudelivaliku kaemiseks, külasta ka Tiina Talumees moestuudiot Rotermanni kvartalis (Rotermanni 5).

VAATA KA GALERIID!
Fotod: Mai Grepp

Head Uudised GoodNews