1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Tiina Talumees esitleb suvesügisesi kollektsioone!
Tiina Talumees esitleb suvesügisesi kollektsioone!

Tiina Talumees esitleb suvesügisesi kollektsioone!

Foto: Tiina Talumees
Foto: Tiina Talumees

Homme kell seitse õhtul on oodatud Saaremaale Arensburg Boutique Hotelli Päikeseterrassile kõik head moehuvilised. Armastatud moelooja Tiina Talumees rõõmustab oma austajaid ja moehuvilisi tootemargi TIINA by Tiina Talumees käesoleva aasta suve- ja sügiskollektsioonidega.

TIINA by Tiina Talumees on väikeseeria bränd, mis pakub valikut erinevatele suurusnumbritele. Disainer on mängu pannud iseenese rõivakogemused ning aastate jooksul rohkelt kujunenud lemmikud. Kollektsioonid paistavad silma praktilisuse ning mitmekülgse kasutusvõimaluse poolest.

Suvised õhulised, kerged ja mänglevast naturaalsest kangast kleidid on igapäevased, kergesti hooldatavad, aga muidugi ka mugavad. Sügisesed rõivad seevastu on soojemad ja neis on toodud esile ametlikum noot. Vaatamata mugandustele tänapäevastest trendidest hoiab kunstnik peamiselt siiski klassikalist joont ning mõeldud on erinevatele figuuridele.

Sedakorda erineb “TIINA” oluliselt senistest piduhõngulistest couture-kollektsioonidest, seda just oma praktilisuse, kasutusvõimaluste ja ka soodsama hinna poolest. Toodete hinnad jäävad vahemikku 130 – 270 eurot.

Kollektsioonide esitlusõhtu muudab õdusamaks 3-käiguline õhtusöök hea muusika saatel. Erikülalisena musitseerib Grete Paia.

Meigi toob publikuni GloMinerals ja ning soenguid esitlevad Piret Elli Muah Studiost ja Lembi Kaal.

Moeetenduse lõppedes saavad kõik huvilised tutvuda lähemalt kollektsioonidega ning GloMineralsi kosmeetikaga.

Moeshow ja kontserdi pilet maksab 15 € ning komplektina moeshow, kontserdi ja 3-käigulise õhtusöögi pileti hind on 35 €. Piletid on müügil Lounge Restoranis Muusa ja sisaldavad tervitus-vahuveini!

Õhtu kohta saab lähemalt uurida või soovi korral oma osavõttu broneerida telefoni: 4524707.

Vaata lähemalt ka SIIT ja www.tiinatalumees.ee

Head Uudised GoodNews