1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Tiina Talumees esitles muinasjutulist kollektsiooni “Pööriöö”
Tiina Talumees esitles muinasjutulist kollektsiooni “Pööriöö”

Tiina Talumees esitles muinasjutulist kollektsiooni “Pööriöö”

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Eile õhtul astusid Kultuurikatlas lavale müstilised muinasjutuolendid, kes tõid ootava moepublikuni Eesti ühe armastatuima moelooja uue kõrgmoekollektsiooni. Tiina Talumehe sügistalvises autorikollektsioonis “Pööriöö” kohtusid elegantne viktoriaanlikkus moodsas võtmes, looduse müstika ja kuupaistelegendid.

Looduse võimsuse ja salapära lugu jutustas ka kollektsiooni värvigamma, kus pööriöö pimedusest sai koidukuma ja sellest omakorda helendav päev. Pikad glamuursed mustad õhtukleidid, mis mängisid sulnilt läbipaistvuse ja kaetuse teemaga, läksid üle päikesetõusu puuderroosadeks, beežideks ja kullahelki tüllkleitideks, enne kui taganesid jäälilledena kiirgavate valgete pruutkleitide silmipimestava sära ees.

“Tänan südamest kõiki, kes meid eile oma kohalolekuga austasid, tänu teile oli see õhtu eriline. Ootame kõiki moestuudiosse külla tänasele salongiõhtule ja muidugi ka edaspidi, et endale uuest kollektsioonist algavaks pühadehooajaks üks unustamatu kleit valida,” rääkis Tiina Talumees.

Materjalidest kohtas kollektsioonis Itaalia päritolu kõrgkvaliteetseid kangaid: õhkõrna pitsi ja täpilist tülli, moodsat vormi hoidvat jacquard-kangast, peenvilla jm. Kaunite detailidena tõusid esile stiliseeritud botaanilised ornamendid, romantiline plisseer, delikaatsed pärltikandid ja helklevad litrid.

Esmakordselt esitleti koos kollektsiooniga ka sellest inspireeritud ornamentmotiividega laserlõikelisi akrüülehteid. Kõrvarõngaste, käevõrude ja prosside disain ja viimistlus teostati samuti Tiina Talumehe moestuudios.

Sündmuse peatoetaja oli Pööriöö viin, ilusaid autosid tutvustas BMW, magusaga kostitas Lindt, värskust pakkus Evian ja uusi trende nahahoolduses näitas PH formula. Modellide küüned maalis Creative Nails Design, meigid tegi Max Factor ja tähelepanu pälvinud kaunid soengud sättis tippjuuksur Tamara Korjagina ja La Biosthetique. Sündmust aitas korraldada Stiilikanal.

Tiina Talumees Moestuudio on Eesti üks tuntumaid ja tunnustatumaid kõrgmoodi viljelevaid moemaju, mis on valmistanud eritellimusel naisterõivaid nüüdseks juba 18 aastat. Kollektsioonid valmivad kvaliteetsetest kangastest Eesti parimate õmblejate käe all. Tiina Talumees moestuudios Rotermanni kvartalis saavad kliendid tutvuda ka valmiskollektsiooniga.

VAATA GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews