1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Urban Kirbuturg tekitas Telliskivi Loomelinnakus energiaplahvatuse!
Urban Kirbuturg tekitas Telliskivi Loomelinnakus energiaplahvatuse!

Urban Kirbuturg tekitas Telliskivi Loomelinnakus energiaplahvatuse!

Foto: Gregor Jürna
Foto: Gregor Jürna

Eile, JJ-Street Baltic Session tänavakultuurifestivali teise päeva õhtupoolikul, toimus Telliskivi Loomelinnakus Urban Kirbuturg, kuhu kogunesid ostma ja kauplema nii Eesti kuulsused kui ka huvilised kodumaa eri paigust.

Õhtupoolik tõi loomelinnakusse võimsa rahvamassi, sähvisid välgud fotograafide kaameratest ning õhk oli pingul kohe-kohe algava Urban Kirbuturu elevusest! Üle linnaku kostus mõnus muusika, mis pani jalad tatsuma ja tõstis tuju taevani.

Kirbuturult võis leida rõivaid igale maitsele. Silma hakkas hipilikke hilpe, pidulikke kostüüme ja kõike muudki vahepealset. Lisaks leidus lai valik ehteid, prille, käekelli, jalavarje ning palju muud põnevat. Kõik pakutav oli väga soodne, ahvatledes ostlejaid-külastajaid turumeluga ühinema terveks õhtupoolikuks.

Foto: Gregor Jürna
Foto: Gregor Jürna

Esmakordselt Urban Kirbuturgu korraldanud Kätriin Kübara sõnul jäi ta toimunuga väga rahule, sest kõik sujus veelgi paremini, kui oskas oodata. Rõõmu lisasid kõik positiivselt meelestatud staarmüüjad. Maia Vahtramäe jaoks oli see esimene kirbuturg ning tema laua pühkisid ostlejad asjadeks tühjaks esimeste tundidega! Ka Vilja Savisaar jäi õhtuga väga rahule ning andis heategevuslikul eesmärgil teenituga olulise panuse!

Rohke rõõm ja rahulolu panid väärika punkti JJ-Street Baltic Session tänavakultuurifestivali raames toimunud Urban Kirbuturule!

Püsige lainel, sest festivalisündmused jätkuvad!

VAATA VIDEOT!

VAATA GALERIID!
Fotod: Gregor Jürna

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews