1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Uue lõhna Avon Luck reklaamnägu on kaunis Maria Šarapova
Uue lõhna Avon Luck reklaamnägu on kaunis Maria Šarapova

Uue lõhna Avon Luck reklaamnägu on kaunis Maria Šarapova

avonluckbackstage7Maailmakuulus tennisist Maria Šarapova liitus Avoniga, et tutvustada uut õnnetoovat parfüümi Avon Luck. Lõhnasegu on inspireeritud õnnest ja edukusest ning on saadaval nii naistele kui ka meestele mõeldud versioonis.

Peenelt naiselik ja provokatiivne särtsakas bergamott, millest õhkub elegantseid tsitrusenoote, on mähitud haruldase öökuninganna vanillisesse aroomi ning puhkab lummavail sandlipuu nootidel, mis annavad igale naisele enesekindlust. Avon Luck parfüümvesi naistele on saadaval 50 ml pudelis ja Avon Luck tualettvesi meestele 75 ml pudelis. Veetlev Avon Luck lõhn püsib peal kogu päeva.

27-aastane Maria on hetkeseisuga parimate tennisemängijate edetabelis 4. kohal. Valgevenes sündinud Maria kolis juba väikese tüdrukuna USAsse. Tänu oma andele ja raskele tööle sai temast tõeline staar. Läbimurre toimus vaid 17-aastaselt, kui Maria võitis Wimbeldoni turniiri, alistades isegi Serena Williamsit.

AvonLuck for Him and HerSportlasena, ärinaisena kui ka heategevussaadikuna teab Maria täpselt, kui oluline on, et õnn oleks alati tema poolel.

Avon on maailma üks juhtivaid naistele suunatud ilutoodete otsemüügifirmasid, mille aastakäive on ligi 10 miljardit dollarit. Avon tegutseb enam kui 100s riigis üle maailma ning tooteid müüvad enam kui 6 miljonit sõltumatut müügiesindajat. Tootevalikus on nii ilutooted, parfüümid, nahahooldusvahendid, kui ka aksessuaarid. Avoni brändid on Anew,  Avon Color,  Skin-So-Soft,  AdvanceTechniques,  Avon Naturals jt.

Head Uudised GoodNews