1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Uus pood BO Jeans – lai valik teksaseid meestele!
Uus pood BO Jeans – lai valik teksaseid meestele!

Uus pood BO Jeans – lai valik teksaseid meestele!

BO Jeans1
Foto: Risto Kuusk

Sellel nädalal avas oma uksed uus ning laia valikuga pood BO Jeans. BO Jeans´i teine pood Brands Outlet, mis asub Tulika 15/17 pakub soodsate hindadega rõivaid nii meestele, kui naistele. Värskelt avatud poe eripäraks on teksaste valik meestele ning head hinnad. BO Jeans poe eesmärgiks on pakkuda Eesti inimestele värve ning julgeid valikuid riietuses.

Poe idee sündis ühe poe algataja tutvusrindkonna suurest huvist tema riiete vastu, mida ta kandis. Kuna riided olid soetatud enamasti Taanist ning Inglismaalt tekkis idee hakata otsima kontakte ning koostööpartnereid, et hakata riideid suuremas koguses Eestisse tooma. Sellest sündis ka idee luua pood. BO Jeans soovib julgustada inimesi julgemalt valima värvikaid riideid oma garderoobi. Outlet pood sai alguse 2009. aastal ning tänaseks kannab nime Brands Outlet, asudes Tulika 15/17. Eelmise aasta lõpus tekkis soov laieneda ning luua veel erinevaid poode juurde. Sellest ideest sündis värskelt avatud BO Jeans, mis asub Punane 16 Idakeskuses.

Poodides on esindatud peamiselt casual stiil. Suurem osa riideid on suunatud meestele, kuid leidub ka naistele rõivaid. Valikus on teksad, särke ning kleite naistele. Valik sõltub hooajast. BO Jeans´i omapäraks on just pidev kauba uuenemine. Lisaks kiirele uuenemisele on hinnad väga soodsad- teksade hinnad jäävad 40-80euro vahemiku. Pakume pidevalt ka allahindlusi, teksaste mudelite puhul müüakse viimane paar alati 50% allahindlusega. BO Jeans pakub personaalset lähenemist ning abi leidmaks just sulle sobivaid riideid. Stilisti nõustamiseks tuleks eelnevalt aeg kokku leppida.

Esinduspood on avatud Idakeskuse esimesel korrusel. Brands Outlet asub Tulika 15/17 ning on avatud iga päev.

Külasta ka veebilehte SIIN!
Liitu Facebook’iga SIIN!

VAATA GALERIID POEST!
Fotod: Risto Kuusk

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews