1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. VAATA HIIGELGALERIID! Tallinnas toimus taas Buduaari LIVE turg
VAATA HIIGELGALERIID! Tallinnas toimus taas Buduaari LIVE turg

VAATA HIIGELGALERIID! Tallinnas toimus taas Buduaari LIVE turg

Foto: Buduaar
Foto: Buduaar

Buduaari turg LIVE Tallinnas avati sel sügisel esmaskordselt mahukas Saku Suurhallis. Pealinna suurimal kauplejate ostupeol osales ligi 500 müüjat, kelle seas võis kohata palju tuntud nägusid, oma loominguga oli väljas Eesti disainerite koorekiht ning sügisgarderoobi täiendust pakkusid paljud firmad.

Moeshowl sai näha Donna Nordica ja Garderoob.net sügismoodi ning kõiki esemeid sai kohe ka osta. Modellideks olid kaunid DanceLife Tantsustuudio tüdrukud, kes hiljem ka oma tantsuoskust näitasid kui Flora Dance Team tantsijad.

Staariturul müüsid oma kaupa pealinna säravaimad naised ning moegurmaanid: Berit Sal Saller, Grete Paia, Madli Vilsar, Anni Rahula, Liis Lemsalu, Kertu Jukkum, Lilian Lõhmus ja Marilin Kaareste, Keith ja Breth Tootsi, Getter Jaani, Liis Lemsalu, Marilyn Jurman, Elina Born, Helen Adamson, Triin Sommer ja Aveli Jänes.

Moeturult leidis moegurmaan võrratuid moeampse tuntud Eesti disaineritelt ja brändidelt: Mimi Disain, Iris Janvier, Kirill Safonov, Diana Kurves, Donna Nordica, Hekatebianca by Katrin Kotkas, Marili Rooba ja Tiiu Roosma, Liina Stein, Kristin Sulg, Kristi Liiva, Marilin Sikkal.

VAATA HIIGELGALERIID!
Fotod: Buduaar

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews