1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. WOW STUDIO SOOVITAB! Ripsmetehnik Kätlin Tamsalu: enne õige tehniku valimist soovitan ära teha suure eeltöö
WOW STUDIO SOOVITAB! Ripsmetehnik Kätlin Tamsalu: enne õige tehniku valimist soovitan ära teha suure eeltöö

WOW STUDIO SOOVITAB! Ripsmetehnik Kätlin Tamsalu: enne õige tehniku valimist soovitan ära teha suure eeltöö

Processed with VSCOcam with hb2 preset
Kätlin Tamsalu

WoW Studio hea koolitusega tehnikud jagavad naistele näpunäiteid selle kohta, mida võiks teada juba enne sammude seadmist ilusalongi poole.

Ilmselgelt on kõige tähtsam see, et satuksite asja hästi jagava ilulooja kätesse. Kuivõrd ripsmed on naise näo ühe säravaima osa, silmade rõhutaja, siis kuluvad marjaks ära ka ripsmetehnik Kätlin Tamsalu soovitused.

Kui ei ole varem ühegi tehniku juures käinud ega kunstripsmeid omanud, kuidas teha see õige valik tehniku valimisel?

Kuna Eestis, eriti just Tallinnas, on väga palju ripsmetehnikuid, siis tuleb enne õige tehniku valimist suur eeltöö teha. Mida rohkem on tehnikuid, seda suurem risk on halva töö otsa sattuda. Kindlasti tasub vaadata tehniku valimisel tehtud töödest pilte ning uurida läbitud koolituste kohta. Hea tehnik käib ennast pidevalt täiendamas, et uuendustega kursis olla. Ei tasu taga ajada odavad hinda, koolitused ja kvaliteetsed vahendid maksavad palju ning selle tõttu on ka headel tehnikutel kõrgemad hinnad. Koolitatud tehnik oskab teha ripsmete paigaldamisel õige valiku ripsmete pikkuse ja tiheduse osas, lähtudes kliendi soovist.

Kindlasti tasub vaadata tehniku valimisel tehtud töödest pilte ning uurida läbitud koolituste kohta.

Kui tihedad ja pikad peaksid ripsmepikendused olema?

Ripsmete pikkus ja tihedus sõltub enda ripsmetest. Kui kliendi enda ripsmed on väga nõrgad, siis sinna ei ole võimalik paigaldada väga tihedaid ja pikki ripsmeid. Pikad ripsmed ei jää loomulikud ja ilusad — võlts ei ole ilus.

Kui tervislikud ripsmepikendused üldse minu enda ripsmetele on?

Õigesti paigaldatud ripsmepikendused ei kahjusta enda ripsmeid ja oma karv saab loomulikul moel välja langeda. Ripsmeid peab regulaarselt hooldama kui ripsmed on väga välja kasvanud, siis hakkavad nad enda karva välja sikutama, samuti peab ripsmeid regulaarselt pesema.

Ripsmeid peab regulaarselt hooldama.

Kuidas hooldada enda ripsmepikendusi?

Ripsmeid peab regulaarselt pesema kas kindla vahendiga või näiteks beebišampooniga.

Kuidas teha valik, kas volüümripsmed või klassikalised ripsmepikendused?

Volüümripsmepikendustega on rohkem võimalusi. Saab väga loomuliku tulemuse ning ka maksimaalset tiheduse, vastavalt enda ripsmetele. Volüümripsmed on oma ripsmetele kergemad ja kasulikumad.

Rohkem infot WoW Studio kohta leiab SIIT!

wow studio

Usutles Joanna Müür

Head Uudised GoodNews