1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Adriana Viks soovitab oma viite ilulemmikut, mis aitavad luua ilusa jumestuse
Adriana Viks soovitab oma viite ilulemmikut, mis aitavad luua ilusa jumestuse

Adriana Viks soovitab oma viite ilulemmikut, mis aitavad luua ilusa jumestuse

Adriana Viks on hinnatud püsimeigitehnik, Bombshell ilusalongi ja BomBom e-ilukaubamaja juht. Ta ütleb, et tema missiooniks on pakkuda klientidele sellist kvaliteeti nagu ta otsib ise. Ta soovitab enda viite lemmikut jumestustoodet, mis aitavad alati välja näha särav.

Lauvärvipakett, mis laseb luua lõputult erinevaid silmameike

Adriana soovitab väga Mesauda Milano Gold ’N Roses 12-osalist lauvärvipaletti, kust leiab matid värvid ja kirglikud pärlikarva toonid, mille abil saab luua lõputult erinevaid silmameike.
See sobib hästi kasutamiseks nii igapäevaselt kui erilisematel puhkudel.

Matt huulepulk, mis aitab luua glamuurse huulemeigi

Mesauda Milano Cult Matte huulepulk 210 Pretty aitab luua glamuurse huulemeigi, mille tulemuseks on sametpehmed huuled ja elegantne matt viimistlus. See toidab huuli ja muudab need nähtavalt täidlasemaks.

Huulepulga tekstuur muudab huuled siledaks ja katab huuled intensiivse värviga.
Huulepulgal on ka efektne disain – hõbedane kiri mustal taustal.

Huulepliiats, mis tagab täpse joone

Mesauda Milano Artist Lips huulepliiats 101 Fudge on pehme tekstuuriga ja tundub huultel mugav. See huulepliiats tagab täpse joone ja piiritleb huulte kontuuri.

Põsepuna, mis loob värske jume

Mesauda At First põsepuna Attraction loob värske jume ja sametise viimistluse. See kandub nahale õhkõrnalt tänu uuenduslikul tehnoloogial põhinevatele mikroniseeritud pigmentidele, mis kinnituvad suurepäraselt nahale. Tulemuseks jääb loomulik ja ülikerge viimistlus.

Meigipõhi, jumestuskreem ja peitekreem ühes

Bio Balance Magic Touch 3-in-1 meigipõhi, jumestuskreem ja peitekreem ühes ühtlustab nahatooni, katab punetuse, tumedad laigud, tumedad ringid, peened jooned ja nahaprobleemid. See sulandub kaunilt iga nahatooniga ning tulemuseks on veatu ja sile nahk.

Head Uudised GoodNews