1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. MINI VIDEOSARI I Loomuliku Ilu Saadikud räägivad vestlusõhtul, miks nad teevad looduslikke valikuid
MINI VIDEOSARI I Loomuliku Ilu Saadikud räägivad vestlusõhtul, miks nad teevad looduslikke valikuid

MINI VIDEOSARI I Loomuliku Ilu Saadikud räägivad vestlusõhtul, miks nad teevad looduslikke valikuid

MaiWistik brändi looja, loodusterapeut ja joogaõpetaja Mai-Liis Kivistik selgitab, et MaiWistiku jaoks tähendab ilu loomulikkust ja läbi naturaalse toetuse selle kauni sära pikaaegset kestvust. Homme toimub koos Loomuliku Ilu Saadiku ja toitumis- ja terviseterapeudi Triin Terasmaaga vestlusõhtu teemal, mil viisil ilutooted keha mõjutavad.

Kes on Loomuliku Ilu Saadik?

„Siiras rõõm on näha, et meie kvaliteetseid loodustooteid kannavad oma lemmikutena edasi mitmed naised ja mehed. Esmakordselt on meil võimalus tutvustada sulle mini videosarja MaiWistiku LIS inimeste lugudest ehk meie Loomuliku Ilu Saadikud räägivad avatult, miks nad teevad loomulikke valikuid,“ tutvustab Mai-Liis vestlusõhtut.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Helen Tulp

Ta lisab, et nemad esindavad täpselt seda, millised on MaiWistik brändi väärtushinnangud ja kuidas nemad maailma näevad – läbi helguse, valguse, rõõmu ja loomulikkuse. „Nende käest võid julgelt küsida tootesoovitusi või kogemuslugusid, sest nemad on pikaaegsed MaiWistiku toodete kasutajad ning see on ka üks suur põhjus, miks nemad on meie Loomuliku Ilu Saadikuks ideaalsed kaunitarid,“ selgitab ta.

  • Rohkem infot leiab SIIT!

Mis on ilu?

Triinu huvi on tervist toetav eluviis. Ta omab sotsiaaltöö alast kõrgharidust ning toitumisterapeudi ja funktsionaalse toitumise nõustaja diplomit. On asutanud Toitumisteraapia Keskuse Tallinnasse, kus töötab toitumisterapeudina, lisaks Pharma Nordis koolitajana. On ennast täiendanud erinevate, nii füüsilist- kui vaimset tervist toetavatel aladel.

Triin Terasmaa. Foto: Helen Tulp

„Ilu tähendab minu jaoks seda, kui inimene hoolitseb enda eest, armastab ennast. Hoolitsemine väljendub lihtsas olemises, hingerahus, hingepuhtuses, vaikuses. Enda kehale pai tegemine, puhta toidu andmine, armastuses elamine. Vähem meiki aga siiski veidi. Ilu on näiteks veepiiskade liikumises, kui veepiisad on rohuliblede peal, järv on peegelsile päikeses, sinise taeva kohal on valged pilvekesed. Kassike istub peenra ääres. Iga inimene on ilus. Eriti ilus on vaadata inimesi, kes on on otsustanud ennast armastada ja ongi kohe ilusad. Kuulavad oma sisetunnet. On sisemises rahus. Loodus on tohutult ilus, seda võiks kogu aeg lihtsalt vaadata. Vahepeal aga tekib vajadus luua ja täide viia kiiresti kiiresti palju ilusaid vägevaid asju oma päevades!” ütleb ta ise.

Head Uudised GoodNews