1. Avaleht
  2. Huvitavat
  3. Armastus teeb naise kauniks!
Armastus teeb naise kauniks!

Armastus teeb naise kauniks!

armastus teeb naise kauniksPäevast päeva leiutavad suurtööstused imekreeme ning -masinaid, millega muuta naisi kaunimaks ja säravamaks. Tegelikult peitub kogu see õnn ja sära meie endi sees, nimelt armastuses. Armastus on imevägi, mis paneb särama suuremas plaanis inimkonna, kuid väiksemas plaanis naise silmad. Pole midagi kaunimat, kui armastust täis naine.

Armastus iseenda vastu

Teisi sa võid armastada, kuid ennast pead armastama. Vahel me kaotame armastuse iseenda vastu ning muutume liigselt kriitiliseks enese suhtes. Kui keegi on mõjutanud meie enesekindlust või meile haiget teinud, kipume kahtlema, kas oleme ikka piisavalt väärtuslikud. See on haiget tegemine iseenda poolt enesele.

Tegelikuses oleme me väärtuslikud igaüks omal viisil. Kui oled unistanud saledamast figuurist, pikematest jalgadest või kaunitest silmadest, siis tee sellisele mõtlemisel kohe lõpp. Ainus, mida sul vaja on, et ilus olla, on armastus enese vastu.

Kui sa muudad oma suhtumist ning alustuseks hakkad iga päev endale peegli ees ütlema, kui ilus sa oled, muutub kogu sinu tunne. Enesekindel naine jääb silma igale mehele oma säraga. Seega on viimane aeg panna oma silmad särama.

Mehe ja naise armastus

Kui naine on armunud, siis seda näeb kaugele. Sisimas lendlevad liblikad ning silmades särab tulesäde. Naine vajab mehe armastust, mis toob vajaliku energia naise hinge. Mehel on imevägi soojendada naise süda ülesse ning panna silmad särama. Ainus, mis meestel on vaja teha, armastada ja hoida naisi!

Armasta ja ole kaunis!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews