1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. CASTING CALL! ERKI Moeshow lava ootab modelle
CASTING CALL! ERKI Moeshow lava ootab modelle

CASTING CALL! ERKI Moeshow lava ootab modelle

MA KenertMoeloojate emigreerumisload ERKI mikroriiki on selleks aastaks jagatud. Ent pinge on endiselt õhus, kuna nüüd asutakse otsima väljapaistvaid mannekeene, kes omanäoliste moeloojate kollektsioone väärikalt presenteeriks.

Casting, kus võid välja teenida pääsme ERKI lavalaudadele ning panna sellega alguse enda modellikarjäärile, toimub 16. aprillil. Kuid POP-UP modelliagentuuri leiad sel aastal täiesti uuest kohast, Solarise aatriumi 0-korruselt. Üritus algab kell 12.00 ning orienteeruv lõppaeg on 18.00. Selle aja sisse jääb nii modellide mõõtmine kui ka pildistamine.

ERKI Moeshow castingule on oodatud neiud, kes on vähemalt 173cm pikad ning noormehed alates pikkusest 180cm. Osalejatel palutakse tulla lihtsas riietuses, puhaste juustega ja ilma meigita. Oluline on kaasa võtta kõrged kingad.

Otsuse, kes ERKI Moeshow laval sel aastal särada saavad, teevad oma ala asjatundjad.

Castingule registreerumine algab esmaspäeval, 4. aprillil ERKI Moeshow kodulehel.

“Esimest korda ERKI Moeshowl kõndimine oli minu jaoks ühe unistuse täitumine – esineda moelaval modellina. Kogesin midagi põnevat, tegutsedes lahedas seltskonnas ja saades juurde mitmeid uusi tutvusi. ERKI Moeshow annab võimaluse ennast modelli ja isiksusena näidata. Kel vähegi julgust ja tahet, soovitan kindlasti sellest võimalusest kinni haarata!” sõnas Liina Mägi, eelmise aasta ERKI Moeshow modell.

 

Head Uudised GoodNews