1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KULDNÕEL! Kuldnõela 2015 võitja Piret Ilves näitas Kuressaares kaunist kevadmoodi
KULDNÕEL! Kuldnõela 2015 võitja Piret Ilves näitas Kuressaares kaunist kevadmoodi

KULDNÕEL! Kuldnõela 2015 võitja Piret Ilves näitas Kuressaares kaunist kevadmoodi

Foto: Jane Prostang
Foto: Jane Prostang

26.märtsil toimus Kuressaares Arensburgi Lounges moedisainer Piret Ilvese moeshow, kes võitis sama kollektsiooniga auväärse Kuldnõela 2015.

Maitsemeeli ergutas veinivalik Livikolt ja tervitusjook Freixenet’lt. Jumestuse eest hoolitses Glo Minerals (Liisa Tooming ja Kertu Koert) ja soengud sättis ilusalong LeLii (Evelin Mitt ja Lembi Kaal).  Sündmust aitas korraldada Stiilikanal.

Lisaks kaunitele kleitide etendusele musiteeris poisteansambel ELLAB ning oli võimalik nautida ka mitmekäigulist maitsvat õhtusööki.

Pärast moeetendust oli avatud pop-up butiik, kus soovijatel avanes võimalus esitletud rõivakollektsiooniga lähemalt tutvuda ning endale meelepärane ese soetada.

Juba neli aastat on Arensburgi Lounge Muusas ning Päikeseterrassil toimunud mitmete erinevate kodumaiste moebrändide ning disainerite showd, mida saadavad lisaks elav muusika ja maitsenaudingud. Sündmused on olnud väga populaarsed ja toovad moeelamuse koju kätte nii saarlasele kui mandrilt saabunud publikule.

Väike ja privaatne Arensburg Boutique Hotel & Spa asub Saaremaal Kuressaare vanalinna peatänaval. Hotellis kohtuvad kaasaegne arhitektuur ja ajatud väärtused: modernse hoonega kõrvutatud ajalooline osa asub 300 aasta vanuses majas. 2012. aastal Saaremaa parimaks teenindusettevõtteks valitud Arensburgis on hubase spaa ja seminariruumide kõrval hotelli pärliks restoranid, mida suviti ühendab linna kauneim purskkaevuga päikeseterrass. Juba kümnendat aastat toimuvad Arensburgis kaunid kontserdid ja sündmused, mis on paljudele hinge pugenud.

Piret Ilves on moeauhinna Kuldnõel võitja 2015. aastal ning tema moemaja on asutatud 2009. aastal.

Piret Ilves on tuntud oma minimalistliku ja naiseliku käekirja poolest. Šikid, põhiliselt igapäevaseks kasutamiseks valmisriided, toodetakse vaid naturaalsetest kangastest professionaalsete rätsepate käe all moemaja siseselt.

Lisaks valmisrõivastele pakub Piret Ilvese moemaja ka disainiteenust eraklientidele.

Arensburgis esitlusele tulnud kollektsioon on Piret Ilvese käekirjale omaselt lihtne, šikk ja mänguline. Kevade värvipalett kaldub rohkem ühetoonilisuse poole– valge, helesinine, nude. Suvi muutub kangastelt õrnemaks, lendlevamaks ning lava vallutavad minimalistlikud triibud.

Piret ise ütleb oma esitletava kollektsiooni kohta: „Kevad/suve kollektsioon ei tohi kandjat kammitseda ja selles peab olema ka uljuse tunnet. Eeldades, et suurema osa ajast veedame siiski töösituatsioonis, on sellise vabadustunde tekitamine kindlasti väljakutse. Lisaks peavad tihti hommikul selga pandud riided sobima ka õhtusse.“

Piret Ilves kollektsiooni saab osta Tallinna moestuudiost Rüütli 16/18.

VAATA GALERIID!
Fotod: Jane Prostang

Head Uudised GoodNews