1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Eesti iludused osalevad Portugalis rahvusvahelisel iluduskonkursil Lady Star Universe
Eesti iludused osalevad Portugalis rahvusvahelisel iluduskonkursil Lady Star Universe

Eesti iludused osalevad Portugalis rahvusvahelisel iluduskonkursil Lady Star Universe

8.-13. septembril leiab aset Portugalis rahvusvaheline iluduskonkurss Lady Star Universe 2019. Eestit esindavad sel konkursil Woman of Estonia 2019 tiitlikandja Natalja Fišer ja võluv Anna Mikkonen.

Rahvusvaheline talendi ja iluduskonkurss Lady Star Universe 2019 toimub samethooajal päikeselises Portugalis. Konkursil võtavad mõõtu enesekindlad ja ilusad naised kogu maailmast, sest kaalul on ihaldatud tiitel, hinnaline kroon ja ka rahaline auhind. Angel Models Agency saadab lahingusse oma parimaid modelle.

Natalja Fišer on kohaliku konkursi Woman of Estonia 2019 võitja, lisaks pälvis ta sel aastal mainekal rahvusvahelisel konkursil tiitli Mrs Top of The World 2019 II runner up. “See on minu viies rahvusvaheline konkurss. Olen kogenud võistelja ja kindlasti tahan võita,” lisas kaunitar.

Anna Mikkonen sõnul otsus osaleda konkursil ei tulnud kergekäeliselt. “Olen agentuuri esindaja ja tavaliselt olen konkurssidel rahvusvahelise direktori rollis. Seekord otsustasin ise ka osaleda. Põhjus on lihtne, olles erivajadusega lapse ema, tahan pöörata rohkem tähelepanu erivajadustega laste perede probleemidele meie riigis. Võidu korral annetan rahalise auhinna nende laste tarbeks,” sõnas Anna.

Head Uudised GoodNews