1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Eesti mood kutsub numbrit 40!
Eesti mood kutsub numbrit 40!

Eesti mood kutsub numbrit 40!

Helen AllikJuba sel laupäeval toimub Telliskivi Loomelinnakus järgmine üritus moesündmuste seerias, kuhu on oodatud ennekõike üht konkreetset suurusnumbrit kandvad külalised. Seekord saavad võimaluse oma riidekappi täiendada Eesti moedisaini austajad suuruses 40.

“Size 40” üritusel kohtub publik KEEP Fashioni kutsel selliste tuntud kaubamärkidega nagu Baltika (Mosaic, Monton, Bastion, Nikkolo), Tiina by Tiina Talumees, VARKKI, Norrison ja Vilderson. Üles astuvad ka The Artist Design by Kaja, Coolcompany by Piret Kuresaar, Maglia, Tuuli Mäemat, Endla Disain, Namarie, Helen Valk-Varavin, Iris Janvier, Roosikuub, Tuuliki Peil, Inga Radikainen, Rando Freiberg, Kuurdisain ja teised.

Helen Allik_SleepwearLoomelinnaku musta saali uksed avatakse kell 11. Moodlejaid kostitab muusikaga Aleksandra Kirikal Free Flow Stuudiost. Sündmuse käigus on soovijatel võimalik tellida endale isikupärane t-särk, mille Rando Freiberg kohapeal valmis joonistab. Moeshowdega astuvad üles Namarie, Helen Allik Sleepwear, The Artist Design ning Endla Murd design.

The Artist Designi autori Kaja Kuristiku sõnul on tema sooviks tuua lapsepõlvest tagasi meie plikaunistused ja need argipäevaselt täita. Oma imetabaste kleitide kandjana näeb ta mängulist ja avatud 25-50 aastast noort ja seksikat naist.

“Size 40” üritusel pole vaja karta pakutavate disainrõivaste peadpööritavat hinnataset. Esindatud on mitmed hinnasõbralikud brändid nagu näiteks Norrison, Vilderson, Maglia. “Maglia ideeks on pakkuda kõrget taset nii disainis kui ka tootmiskvaliteedis ja seda õiglase hinnaga”, ütleb kudumitele orienteeritud kaubamärgi juht Peeter Larin.

Kindlasti rõõmustab “Size 40” külalisi ka Telliskivi Loomelinnaku uus laiendatud poetänav, mis koondab Tallinnas ainulaadset valikut moe-, disaini-, mööbli- ja ökokauplusi. Uued kauplused avavad uksed just 9. novembril loomelinnaku A2 ja A3 hoonete I korrusel.

“Size 40” on jätkuks oktoobris aset leidnud “Size 38” sündmusele. Mitmete sündmusel osalenud disainerite looming on müügil ka kaupluses KEEP, mis asub Telliskivi Loomelinnakus aadressil Telliskivi 60a ning on avatud esmaspäevast reedeni 11.00-19.00 ning laupäeviti 11.00-17.00.

Piltidel nähtavaid rõivaid Helen Alliku Sleewear kollektsioonist saate näha laupäeval moešhowl!

Head Uudised GoodNews