1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Eesti parimaks e-kaubandusteoks valiti Baltika e-pood Andmorefashion.com
Eesti parimaks e-kaubandusteoks valiti Baltika e-pood Andmorefashion.com

Eesti parimaks e-kaubandusteoks valiti Baltika e-pood Andmorefashion.com

AndmorefashionEesti e-kaubanduse Liidu eestvedamisel valiti Eesti 2014. aasta märkimisväärseimaks e-kaubandust edendavaks ettevõtmiseks Baltika e-pood Andmorefashion.com. Viiekeelne veebipood ühendab kõiki armastatud Baltika Grupi brände, liites need ka ühtsesse kliendiprogrammi.

Baltika Grupi e-kaubanduse arendusjuhi Rasmus Küti arvates oli võidutöö tugevuseks selle unikaalsus ja kasulikkus kliendi jaoks: „Kõiki viite brändi ühendav e-keskkond võimaldab inimestel teha paremat eeltööd ja valikuid juba enne ostude sooritamist. Ühine AndMore kliendiprogramm tava- ja e-poes võimaldab boonusraha teenida ja kulutada mõlemas kohas. Klient valib ise, millal ja kust ostab.“

Seni on veebipood teenindanud tellimusi 28 riigist. „Uudne integreeritud e-pood asetab Baltika brändid ühelt poolt globaalsesse konkurentsi, kuid teisalt annab võimaluse ka ekspordi suurendamiseks,“ kommenteeris Baltika Grupi müügi- ja turundusdivisjoni direktor Kati Kusmin. Seni on kõige enam oste sooritatud Baltikumist (kokku 73%), järgnevad Venemaa ja Ukraina (14%) ning teised riigid (13%).

Eesti e-kaubanduse Liidu poolt korraldatud konkurssi „E-tegu 2014“ viie finalisti hulgas pakkusid üksteisele konkurentsi veel tervisliku toitumise portaal Erikorgu.ee, Itella Smartposti teenus SmartExpress, Kaubamaja
Osturalli kampaania veebikeskkond ja Omniva pakiautomaatide võrgu laienemise projekt. Võitja valiti välja E-kaubanduse aastakonverentsil, millest on saanud iga-aastane traditsioon edendamaks nii eraisikute kui organisatsioonide projekte, mis panustavad Eesti e-kaubanduse arengusse.

Baltika Grupp on rõivakaubandusettevõte, mis opereerib Montoni, Mosaici, Baltmani, Bastioni ja Ivo Nikkolo brände. Baltika kasutab vertikaalselt integreeritud ärimudelit, mis ühendab rõivakollektsioonide loomise, tootmise, varude juhtimise, turundamise, poekontseptsioonide loomise ja kaupluste opereerimise ning mis võimaldab kiirelt reageerida klientide ootustele ja vajadustele.

Andmorefashion.com-i e-poodi tutvustav video

[iframe src=”https://player.vimeo.com/video/126887306″]

Head Uudised GoodNews