1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. MIS LOOB ILU? Facebook`i vestlusõhtul räägitakse loomuliku ilu nippidest ja rahulolust iseendaga
MIS LOOB ILU? Facebook`i vestlusõhtul räägitakse loomuliku ilu nippidest ja rahulolust iseendaga

MIS LOOB ILU? Facebook`i vestlusõhtul räägitakse loomuliku ilu nippidest ja rahulolust iseendaga

8. novembril algusega 19.00 toimub Facebook Live vestlusõhtu, kus omavahel vestlevad loodusterapeut Mai-Liis Kivistik ja holistiline coach ja jumestuskunstnik Kaia Valdmaa. Üheskoos räägitakse teemal, mis loob ilu ning uudistatakse süvitsi Kaia ilunippe ja väärtushinnanguid.

Foto: Helen Tulp

Kes on Kaia?

Kaia on ettevõtja, kes töötab holistilise coachina, korraldab naisteringe, emaduse tseremooniaid ja teadlike üritusi. Tal on bakalaureusekraad turunduse ja reklaami alal. Oma “eelmises elus” nagu ta seda nimetab, töötas Kaia pikalt IT- ja finantssektoris. Kui järjekordne “läbipõlemine” silme ees terendas, tegi Kaia kannapöörde ja sõitis üheotsapiletiga Balile. Ta veetis 1.5 aastat reisides ja välismaal elades-töötades. Sellest saadik on Kaia jaoks äärmiselt oluline vaimne tervis, mille tõttu on ta pühendanud end tasakaalus elu loomisele ja elamisele. Lisaks on Kaia 13 aastat pidanud jumestuskunstniku ametit, kes looduskosmeetikaga naiste ilu aitab rõhutada. Kaia lemmik hetked oma töös on need, kui coachingu, naisteringide või jumestamise järel naise silmis see eriline tuluke põlema läheb – kuidas nad märkavad kui ilusad ja vägevad nad tegelikult on.

Kaia Valdmaa. Foto: Helen Tulp

Mida tähendab Kaia jaoks loomulik ilu?

“Minu jaoks tähendab loomulik ilu sisemist ühendust ja rahulolu iseendaga. Minu jaoks on ilu energia, mis tuleb seest ja kiirgab väljapoole. Kui ma olen iseendaga ühenduses, minu sees on rahu, siis tunnen end ilusana. Sel on vähe pistmist sellega, mis mul parasjagu seljas, näos, peas või kõrvas on. Päeva lõpuks oleme kõik nende riiete ja meigi all alasti. Küsimus on selles, kuidas seda inimest, kes meile iga päev peeglist vastu vaatab, kohtleme. Kas anname talle aega, laseme tal piisavalt puhata, tantsida ja mängida, inspireeruda, armastada või piitsutame teda pideva kiire elutempoga ja hinnangutega. See viimane viib näiteks mind ühendusest ja ilust kaugemale. Sellepärast tähendabki minu jaoks ilu igapäevast pühendumist iseendale ja oma sisemaailmale. Et sisse tuleks rahu, mis saaks väljapoole õitseda,“ räägib Kaia, mida tähendab tema jaoks loomulik ilu.