1. Avaleht
  2. Disainer nähtavaks
  3. FOTOD! Tanel Veenre üllatab käevõrukollektsiooniga
FOTOD! Tanel Veenre üllatab käevõrukollektsiooniga

FOTOD! Tanel Veenre üllatab käevõrukollektsiooniga

tanelveenre_kaevorudKui seni on ehete kaubamärk TVJ vallutanud peamiselt naiste kõrvu ja kaelu, siis nüüd on sihikule võetud käed. TVJ tuli Disainiöö raames välja käevõrudega, mis täiendavad Hippo Couture ja Voodoo Paradiisi seeriaid.

Võrude materjaliga läheb TVJ ehete juurte juurde – põhimaterjaliks on loomasarv. Tuhandete aastate jooksul inimihuga sõbraks saanud sarv on ääretult vastupidav, soe ja naturaalne ning samas ka loodussäästlik. Sarvele sekundeerivad värvitud puit, sügavmust eeben ja hõbe.

Voodoo Paradiisi käevõrud jätkavad kaubamärgile iseloomulikku julget värvidemängu –  tegu on tõelise popkunsti pillerkaariga, kus tuttavad lihtsad kujundid nagu süda, rist ja nahkhiir on leidnud oma koha elektrilistel lakitud pindadel. Hippo  Couture seevastu mängib metalsete helkidega, mis raamitud väärikalt musta. Kollektsiooni krooniks on tõeliselt graatsilised ümber randme tantsivad TVJ kaubamärgi hingeloomad  – merihobud.

tanelveenreTeise uudisena on Voodoo Paradiisi seeriasse lisandunud ka tolmumarjaste sabadega nahkhiired.

voodoo_nahkhiired_Uue ehteseeria suurima valiku leiab veebipoest www.tvj.ee ja Embassy of Fashion stuudiopoest Tatari 6, kus nüüdsest igal neljapäeval on kõikide TVJ ehtekollektsioonide hinnad -10%, aga ka parimatest Eesti disainipoodidest.

voodoo-paradiis-kaevorud-2

Head Uudised GoodNews