1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. GALERII! Monton esitles täna Sotši taliolümpiale pühendatud erikollektsiooni!
GALERII! Monton esitles täna Sotši taliolümpiale pühendatud erikollektsiooni!

GALERII! Monton esitles täna Sotši taliolümpiale pühendatud erikollektsiooni!

DSCF3181Täna esitles Monton Sotši 2014 taliolümpiamängude auks loodud rõivakollektsiooni – hundist kui ürgsest väeloomast inspireeritud rõivaid esitlesid noored sportlased ja hundid Baltika Moelaval. Kohale oli tulnud kümneid ajakirjanike ning telekanaleid. Külalistele pakuti sooja mustikasuppi ning pirukaid. Kohal oli teiste hulgas ka Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

“Olümpia tähendab ausat võistlust ja selle särava pealispinna all peitub tuhandeid treeningtunde, eneseületamisi ning pikaajaline pühendunud töö. Montoni poolt tahame meie parimaid sportlasi aina enam toetada ühe kauni kollektsiooniga, mis on loodud just nende auks,” sõnas Baltika Grupi juhatuse esimees Meelis Milder.

Monton on olümpialaste ametlikuks toetajaks juba alates 2004. aastast ning suure sündmuse jaoks disainitud rõivaid on kantud nii Ateenas, Torontos, Pekingis kui ka Londonis.

Kollektsioon, mis ühendab endas Eesti rahvusvärvid ja etnilised mustrid, paistab silma puhta ja selge värvilahenduse poolest ning on loodud kandmiseks mitte ainult olümpiakülas, vaid ka siinsamas talvises Eestis.

Uudsed materjalid ja tehnoloogiad tagavad ühelt poolt kandmismugavuse aga ka hõlpsa hooldatavuse.

Väljapeetult mõjuv kollektsioon mängib rahvusvärvidega ja põhjamaiselt minimalistlike lahendustega- valikusse kuuluvad hõbehallid püksid naistele ja meestele, elegantse revääriga must-valged kampsunid, stiliseeritud olümpiamotiividega särgid, hundimotiividega valged joped ning etnomustrilised kootud kindad.

Terviku loojateks on Montoni peadisainerid Piret Puppart ja Peeter Rästa.

Kollektsion on limiteeritud – tooteid jõuab müügile vähem kui 100 eksemplari. Juba praegu saab teha ära tellimuse Montoni 2014 olümpiakollektsiooni veebipoes aadressil olympia.montonfashion.com.

Laiemale publikule esitletakse kollektsiooni 30.novembril Roccal al Mare kaubanduskeskuses, kus peetakse ära ka suur olümpia-pidu. Selle ürituse raames tähistab ka Eesti Olümpiakomitee 90.sünnipäeva.

VAATA GALERIID!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews