1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Turule on saabumas uus võrgutav kaubamärk Living Patterns!
Turule on saabumas uus võrgutav kaubamärk Living Patterns!

Turule on saabumas uus võrgutav kaubamärk Living Patterns!

PEAPILTMeie moeturule on saabumas uus ning müstilise käekirjaga moemärk. Vaid naistele loodud rõivad on erakordselt omanäolised ning ainulaadsed. Living Patterns tuleb välja oma avakollektsiooniga!

Rõivad on kaunistatud kunstniku Merilin Andre graafiliste mustritega. Merilini arvates ei ole Living Patternsi rõivad ainult kehakatted, vaid võrgutavad ning müstilised taiesed, mis naelutavad vaataja pilgu ning tõmbavad oma lummusse.
Kollektsioon “Elavad mustrid” on inspireeritud voolujoonelistest vormidest ja salapärast, mis on meie ümber.

Kollektsioonis olevad rõivad kannavad endas põhjaliku disaini ning mustrite paigutust. Iga rõivas tekitab erilise emotsiooni.

web detail mer-5401Mustrid hakkavad vaataja pilgu all justkui elama ning rõivaste kandja võib tunda end kellena soovib, lubades fantaasial kaugele lennata.

Esimene kollektsioon on mõeldud enesekindlale, julgele ning värvikale naisele. Naisele, kes armastab seltskonda ning tähelepanu, samas on aeg-ajalt süvenenud vaid oma mõtetesse ja unistustesse.

Kollektsioonis on esindatud naiselikud kleidid, seelikud, pintsakud ning bleiserid, millele paigutatud mustrid rõhutavad kehakumerusi ja voolujoonelisust.

Living Patterns kasutab kvaliteetset atlasskangast, mis on vooderdatud satiiniga, mis tagab nii vastupidavuse kui kandmismugavuse.

Living Patternsi rõivaid saab tellida stuudiost, mis asub Tallinnas Loomeinkubaatoris (Veerenni 24, III korrus).

Lisaks on saadaval telefoni- ning tahvel- ja sülearvutite ümbrised, mida katavad samuti kunstnik Merlin Andre ainulaadsed illustratsioonid.

Head Uudised GoodNews