1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Haabersti koolinoored võtavad mõõtu moekonkursil „Moe Malle“
Haabersti koolinoored võtavad mõõtu moekonkursil „Moe Malle“

Haabersti koolinoored võtavad mõõtu moekonkursil „Moe Malle“

Haabersti koolinoored võtavad mõõtu moekonkursil_Moe Malle7. märtsil kell 18.00 toimub Rocca Al Mare Kaubanduskeskuse aatriumis Haabersti koolinoorte vaheline moekonkurss „Moe Malle“.

Moekonkurss toimub juba kaheksandat korda ning seekord on teemaks “Kõrgemal kui 305 125 km”. Oma kollektsioonidega otsivad noored moeloojad vastuseid küsimustele, kas sinine on ikka sinine seal kaugel? Kas Saturni vöö hoiab üleval pükse või seelikut? Mida me leiame mustast august? Mis värvi on linnutee? Kas Marsi kõrb on tegelikult punane?

Haabersti linnaosa vanema Marek Jürgensoni sõnul on tegemist ühe suurima koolinoorte üritusega Haaberstis.

„Haabersti linnaosa koolidest on konkursile registreerunud 11 kollektsiooni. Konkursil panevad noored välja täismõõdus moekollektsioonid, mida demonstreerivad õpilastest modellid. Iga kooli moeshow on oma õpilaste poolt lavastatud ja ei jää kindlasti alla päris moeshowdele. Mul on hea meel, et Haaberstis on nii palju tegusaid ja ettevõtlikke noori,“ ütles Jürgenson.

Kollektsioone hindavad ja selgitavad välja parima: Tallinna Tööstushariduskeskuse rätsep-stilisti eriala üliõpilane ning üle-eestilise moekonkursi Moedepoo korraldaja Mattis Meekler, Ajakirja “Sensa” lehekülje Elu võlu toimetaja Ketlin Kütt, Widescreen Studio casting manager Mart Vares, mitmete moekonkursside korraldaja (sh Fashon Fusion ja Fashion Kick Off) Anette Räni ning Rocca Al Mare kaubanduskeskuse esindaja Kai Ilp .

Vaheesinejatena astuvad üles Tantsugrupp NO ja Haabersti Noortekeskuse tantsutrupp Satstrupp. Lisaks tantsulistele vahepaladele esitlevad oma moekollektsioone Mattis Meekler ning Haabersti Noortekeskuse pisikesed moeloojad.

Üritust toetavad Rocca Al Mare kaubanduskeskus, Haabersti Linnaosa Valitsus, Haabersti linnaosa üldhariduskoolid, Al Mare Bowling, Kalev Spa, ajakiri Sensa, Saana kangad, Kangadžungel, Widescreen Studio ning Pirita Seikluspark.

Head Uudised GoodNews