1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Ilukliinik vipMedicum laiendas iluteeninduste valikut!
Ilukliinik vipMedicum laiendas iluteeninduste valikut!

Ilukliinik vipMedicum laiendas iluteeninduste valikut!

Vipmedicum sünnipäevEsteetilisele meditsiinile spetsialiseerunud vipMedicum laiendas iluteenuste valikut veeniravi ja lasergünekoloogiaga.

Sel sügisel laiendas vipMedicum oma tegevust Eesti Veeniravi Kliiniku näol.

„Veenihaigused on tänapäeval väga aktuaalne probleem, mida esineb igal kolmandal inimesel,“ nendib kirurg-fleboloog Tiiu Rehe.

Veenihaiguste tekkes mängivad lisaks väheliikuvale eluviisile rolli soodumus, rasedus, pärilikkus jne. Nähtavad veresooned häirivad esteetilist poolt, kuid need võivad olla ka tõsise terviseprobleemi märgiks. Seetõttu peaks igaüks kontrollima oma veresoonte seisukorda.

„Kasutame veenide ravimiseks kaasaegseid meetodeid, mis on varasemast palju valutumad ja lühema taastusperioodiga,“ tutvustab dr Rehe.

Veeniravis kasutab vipMedicum kõige kaasaegsemaid tehnoloogiaid: laserit, raadiosagedust ja bioliimi. Pärast operatsiooni saab patsient koheselt jätkata oma tavapärase elurütmiga.

vipMedicumi teiseks uueks suunaks on esteetiline günekoloogia, pakkudes intiimplastikat ja kosmetoloogiat.

„Vananemisprotsess toimub ka intiimpiirkonnas, mis vajab samuti hoolitsust ja tähelepanu,“ selgitab günekoloog Andrei Dõba.

Alates detsembrist viiakse läbi tupe noorendamiskuure ning teostatakse ka pidamatuse ravi.

„See on laialt levinud probleem, millest palju ei räägita. Pidamatus tekib tavaliselt vanusega ega kao iseenesest,“ lisab dr Dõba.2008. aastal asutatud vipMedicumi teenuste hulka kuuluvad noorendamine, salendamine, ilusüstid, epilatsioon, näohooldused ning Eesti suurim laserprotseduuride valik.

Kliinik on varustatud kaasaegsete seadmetega ning kasutakse uusimat tehnoloogiat maailma juhtivalt lasertootjalt Fotona. Samuti on vipMedicum ainus koht Eestis, kus tehakse karboksüteraapiat ehk näonaha hooldust ja ravi süsinikdioksiidiga, mis on parim vahend tumedatest silmaalustest ja teistest iludefektidest vabanemiseks.

vipMedicum asub Tallinnas aadressil Raua 32.

Teenuste ja spetsialistide kohta saab lähemalt lugeda SIIN!

Eesti Veeniravi Kliinikust saab pikemalt lugeda SIIT!

Head Uudised GoodNews