1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. ILUS KAMPAANIA! Kasutades The Body Shop tooteid, aitad Reggiel leida armastuse
ILUS KAMPAANIA! Kasutades The Body Shop tooteid, aitad Reggiel leida armastuse

ILUS KAMPAANIA! Kasutades The Body Shop tooteid, aitad Reggiel leida armastuse

reggieThe Body Shop on andnud lubaduse kaitsta ja rikastada maailma meie ümber. Seepärast taastab ettevõte iga sel suvel tehtud ostu kohta ühe ruutmeetri ohustatud vihmametsa Khe Nuoc Trongis, Vietnamis.

Koostöös World Land Trust’iga alustas The Body Shop sel aastal 75 miljoni ruutmeetri ulatuses biosildade rajamisega vihmametsades. Nende biosillad loovad ühenduse bioloogiliselt mitmekesiste elu- ja kasvukohtade vahel ja toovad üksteisele lähemale haruldaste liikide esindajad ning võimaldavad ka kohalikel kogukondadel jätkusuutlikult elada.

Ja nüüd head uudis – ka sinu ost aitab ohustatud loomi nagu Reggie meetri võrra lähemale oma teisepoole leidmisele; ühtlasi panustad kohalike inimeste elujärje parandamisesse.

Kes on Reggie? 

Reggie on Vietnami hertsoglanguur, kes on ohutatud ahviliik ja kantud IUCN Punasesse Raamatusse. Nimetatud liik on ohus, sest neid kütitakse toiduks ja kasutuseks rahvameditsiinis ning nende elupaiku hävitatakse läbi ebaseadusliku metsaraide. Samuti on Khe Nuoc Trong’i ümberkaudsed alad siiani laastatud Vietnami sõja käigus kasutatud umbrohumürgi Agent Orange mõjust.

Miks on loodavad biosillad vajalikud? 

Biosillad on kahjustatud või lagedaks raiutud elupaikades taastatud koridorid, mis annavad ohustatud taime- ja loomaliikidel võimaluse ühenduda ning aitavad seeläbi kaasa bioloogilise mitmekesisuse kasvule ja kohalike kogukondade elujärje edendamisele.

Aitad Reggiet, kui jagad pilte sotsiaalmeedias oma The Body Shop toodetest.

Ära unusta hashtag’i #FindReggieLove

AITA SINAGI REGGIEL LEIDA ARMASTUS!

https://youtu.be/c9xvHYSuMeI

Monika Kuzmina 

Head Uudised GoodNews